BOON - Sport - DVTK

2018.12.01. 08:21

Videó: Haladás vs. DVTK - „Ez még mindig nem elég”

Miskolc - Az OTP Bank Liga 16. fordulójában a Szombathelyi Haladás vendége lesz a DVTK szombaton este. A találkozó előtt Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

Miskolc - Az OTP Bank Liga 16. fordulójában a Szombathelyi Haladás vendége lesz a DVTK szombaton este. A találkozó előtt Fernando Fernández válaszolt az újságírók kérdéseire.

- Fontos mérkőzés lesz, hasonló helyzetben van a Haladás és mi is, annak ellenére, hogy négy ponttal előttük vagyunk - nyilatkozta Fernando Fernández. - A Haladás jobb csapat annál, mint amit a tabellán elfoglalt helyezése mutat, legutóbb hazai pályán legyőzték a Ferencvárost is, de mi azért utazunk Szombathelyre, hogy elhozzuk a három pontot. Ellenfelünk a PAFC ellen nem az igazi arcát mutatta, hiszen Horváth Ferenc érkezésével a Haladás nagyon kompakt és szervezett csapat lett. Apróságok fognak dönteni. A legfontosabb az, hogy a saját játékunkat fejlesszük. Sokat léptünk előre, de ez még mindig nem elég.

- Nem lehet eléggé hangsúlyozni, milyen fontos mérkőzés előtt állunk - mondta a Haladás hivatalos weboldalának Horváth Ferenc. - Ezért felesleges is ragozni, mindent meg kell tennünk azért, hogy legyen esélyünk a továbbiakban is. Sajnos a felcsúti vereséggel kicsit megtört az FTC elleni győzelemmel kapott lendületünk. Ám szombaton egy újabb sikerrel ismét muníciót kaphatunk. Ami a diósgyőrieket illeti, sokáig keresték játékukat, és mostanra meg is találták azt a fajta futballt, amellyel eredményesek lehetnek. S már nem csak eredményesen, hanem egyre jobban is játszanak. Úgy érzem azonban, kellőképpen felkészültünk, kezdődhet tehát az előadás! Jagodics Márk és Tamás László eltiltása lejárt, Petró Balázs sérült.

[poll id="1793"]

Forrás: dvtk.eu.



[related-post post_id="4066367"]

[related-post post_id="4065862"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!