BOON - Sport - DVTK

2018.09.23. 18:39

Fernando: „Fontos győzelmet arattunk”

Budapest, Miskolc - <em>„Nagy örömömre Makrai Gábor két gólt szerzett és Branko Mihajlović is betalált, valamint bemutatkozott a két 16 éves fiatal, Tóth Borisz és Orosz Donát”</em> - nyilatkozta Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője a Magyar Kupában az ESMTK elleni hosszabbítás után 3-1-re megnyert idegenbeli találkozó után. 

Budapest, Miskolc - „Nagy örömömre Makrai Gábor két gólt szerzett és Branko Mihajlović is betalált, valamint bemutatkozott a két 16 éves fiatal, Tóth Borisz és Orosz Donát” - nyilatkozta Fernando Miguel Fernandez Escribano, a DVTK vezetőedzője a Magyar Kupában az ESMTK elleni hosszabbítás után 3-1-re megnyert idegenbeli találkozó után. 

Turi Zoltán (ESMTK): Mindenekelőtt gratulálok a DVTK-nak a továbbjutáshoz! Egész héten erre készültünk, tovább akartunk jutni, azt kértem a srácoktól, hozzák ki magukból, ami bennük van. Bátran, szervezetten játszottunk, és egy mérkőzésen minden különbséget el lehet tüntetni. Helyén kell kezelni a találkozót, számunkra a vasárnapi bajnoki a legfontosabb, de jó visszajelzést kaptunk ma az elvégzett munkáról.


Fernando Miguel Fernandez Escribano (Diósgyőri VTK): Fontos győzelmet arattunk, a kupában minden esetben a legfontosabb a továbbjutás. Emellett több játékos, aki kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszott a bajnokságban lehetőséget kapott, hogy megmutassa, milyen formában van. Nagy örömömre Makrai Gábor két gólt szerzett és Branko Mihajlović is betalált, valamint bemutatkozott a két 16 éves fiatal, Tóth Borisz és Orosz Donát. Mindketten úgy játszottak, mintha legalább 20 élvonalbeli mérkőzés lett volna a lábukban, ami az akadémián folyó munkát dícséri. Sok sikert kívánok az ESMTK-nak a bajnokságban!


[related-post post_id="3994011"]

[related-post post_id="3993917"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!