BOON - Sport - DVTK

2018.05.02. 10:42

Szerdától már a jegyekért állhatnak sorba Diósgyőrben

Miskolc - A bérletesek, és klubkártyás netes jegyvásárlók ideje után immár szabad a vásár.

Miskolc - A bérletesek, és klubkártyás netes jegyvásárlók ideje után immár szabad a vásár.

Három nap múlva játsszák az avatómeccset az új Diósgyőri stadionban, ahol szombaton 17.00-tól Diósgyőri VTK – Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es bajnoki labdarúgó mérkőzést rendeznek. A találkozó előtt 15.30-tól a miskolci önkormányzat szervezésében avatóünnepség zajlik, ami a tervek szerint 40 perces lesz, ugyanis ezt követően a ­meccs résztvevőinek kell átadni a játékteret a bemelegítésre. Az új létesítmény megnyitójára a múlt héten kezdték el a bérletek árusítását, hétfőn este már jegyeket is lehetett vásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, azoknak, akik rendelkeznek DVTK klubkártyával (erre folyamatosan van lehetőség). Akiknek ilyenjük nincs, azok szerda déltől vehetnek bilétákat személyesen, a stadionnál található ajándékboltban.


[poll id="1667"]


A közel 15 ezer fő befogadására alkalmas létesítményben alig valamivel több mint 12 ezer jegyet vásárolhatnak a piros-fehér drukkerek, ugyanis a közel ezer fős vendégszektor, és a mellette található úgynevezett semleges szektorba szintén ezer érdeklődő juthat be. Ezen kívül a VIP teraszról 500 fő, a zárt páholyokból, a sky boxokból pedig 200-an kísérhetik figyelemmel a stadionban zajló eseményeket.

7 ezer szabad jegy

A DVTK drukkerek számára elérhető 12 ezer helyből a bérletek, és a netes jegyértékesítés során kedden este 6 óráig kb. 5 ezer kelt el, vagyis mától a szabadon elérhető 7 ezer darab bilétáért lehet sorban állni, Miskolcon, az Andrássy út 61. szám alatti ajándékboltban.

Hogy telt ház lesz-e a nyitómérkőzésen azt egyelőre nem lehet megjósolni, de a klub bérlet- és jegyértékesítéssel foglalkozó munkatársai arról számoltak be, hogy a szabadon vehető jegyek iránt élénk érdeklődés mutatkozott az elmúlt napokban.

ÉM-BCS



[related-post post_id="3847178"]

[related-post post_id="3845344"]

[related-post post_id="3844294"]

[related-post post_id="3842839"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!