BOON - Sport - DVTK

2018.04.22. 17:29

Megerősítette a tesztnapot a DVTK

Miskolc - Hétfőn kiderülhet, hogy az új Diósgyőri stadionba mikortól (és mennyiért) lehet jegyet venni.

Miskolc - Hétfőn kiderülhet, hogy az új Diósgyőri stadionba mikortól (és mennyiért) lehet jegyet venni.

A szombati bajnoki meccsen a DVTK megerősítette azt az információt, amelyet portálunk már korábban közölt, nevezetesen, hogy április 26-án, csütörtökön két tesztmeccset is rendeznek a Diósgyőri stadionban.

Előbb 17.30-tól a 2011-ben, az NB II Keleti csoportjában lejátszott Diósgyőri VTK – Mezőkövesd SE meccs résztvevői lépnek pályára, majd 19.00-tól U17-es bajnokit rendeznek ugyanitt, a II. osztály első helyén álló DVTK a második helyezett Újpesti TE gárdáját fogadja. A diósgyőri klub bejelentése szerint a tesztnap két mérkőzését 1500 forint/fő áron lehet megtekinteni, de a 15 ezer néző befogadására alkalmas létesítményben ezen a napon legfeljebb csak 9 ezren lehetnek, ugyanis minden szektort csak 60 százalékosan tölthetnek meg a tesztüzem során.

A jegyeket várhatóan hétfőtől, vagy keddtől lehet megvásárolni (az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint Miskolcon, a Szinva-parkban található DVTK shopban). A belépők értékesítésének kezdete a hétfő délutánra tervezett, a Diósgyőri stadion építésére létrehozott projektcég, a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. taggyűlésének határozataitól függ. Ugyanis ez utóbbi cég tulajdonosai, az állami tulajdonú BMSK Zrt. (85 százalékos üzletrésszel), valamint Miskolc Megyei Jogú Város (10 százalék), és a Miskolc Holding Zrt. (5 százalék) ezen az összejövetelen hagyhatja jóvá a nyitó ünnepség rendezési tervét, valamint a diósgyőri klubbal kötendő üzemeltetői szerződést. Amennyiben ez utóbbi megtörténik, akkor már a tesztmeccsek előtt átveszi az üzemeltetést a klub.

A nyitómeccsről

A DVTK NB I-es labdarúgócsapata május 5-én játssza az új Diósgyőri stadionban az első tétmérkőzését. A Mezőkövesd Zsóry FC ellen 17.00-kor kezdődő bajnoki előtt a miskolci önkormányzat szervez stadion avató ünnepséget, 15.30-tól. Erre a rendezvényre, mérkőzésre a jegyvásárlás lehetőségéről a hétfői napon lehet leghamarabb információ, szintén a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. taggyűlésével összefüggésben.

- BCS -


[related-post post_id="3818492"]

[related-post post_id="3832344"]

[related-post post_id="3836826"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!