BOON - Sport - DVTK

2018.03.06. 12:35

Törött kézzel játszotta végig az FTC elleni meccset a DVTK védője

Miskolc - Nagyszerűen tért vissza a DVTK kezdőcsapatába Eperjesi Gábor, aki igazi hősként, kéztöréssel játszotta végig a második félidőt.

Miskolc - Nagyszerűen tért vissza a DVTK kezdőcsapatába Eperjesi Gábor, aki igazi hősként, kéztöréssel játszotta végig a második félidőt.

- Sajnos a mérkőzés hevében összeszedtem egy kisebb sérülést, eltört a kézközépcsontom, de végigjátszottam a szombati Ferencváros elleni találkozót - mondta el Eperjesi Gábor. - Az egyik ferencvárosi játékossal ütköztem a 40. percben az oldalvonal mellett és sajnos pont a bal karomra estem rá. Éreztem meccs közben is a fájdalmat, de nem foglalkoztam vele. Vasárnap reggel röntgenezték meg a kezem, majd begipszelték. Ma már léteznek speciális rögzítések, amik lehetővé teszik a játékot, ezért nagyon bízom benne, hogy pályára tudok lépni szombaton a Videoton ellen.

Eperjesi Gábor volt a Góóól!2 című műsor vendége az M4 Sport televízióban vasárnap este, ahol a kéztöréséről is mesélt bővebben.



[related-post post_id="3786453"]

[related-post post_id="3785439"]

[related-post post_id="3784764"]

[related-post post_id="3784898"]

[related-post post_id="3784771"]

[related-post post_id="3784583"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!