BOON - Sport - DVTK

2018.02.28. 16:07

Bódog Tamás: „Öröm, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a továbbjutást jelentő sikert”

Budapest, Miskolc, Vác - <em>„A hétvégi vereség után fontos volt a győzelem, az FTC elleni, szombati bajnoki előtt.”</em> - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Magyar Kupában a Vác elleni 1-0-ás diósgyőri győzelemmel zárult idegenbeli találkozó után.

Budapest, Miskolc, Vác - „A hétvégi vereség után fontos volt a győzelem, az FTC elleni, szombati bajnoki előtt.” - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Magyar Kupában a Vác elleni 1-0-ás diósgyőri győzelemmel zárult idegenbeli találkozó után.

Nagy Tibor (Vác FC): - Igyekeztünk meglepetést okozni, fegyelmezett volt a játékunk, de ezen az irreális talajon egy buta gól miatt nem sikerült megvalósítani azt, amit elterveztünk.


Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): - A hétvégi vereség után fontos volt a győzelem, az FTC elleni, szombati bajnoki előtt. Öröm, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a továbbjutást jelentő sikert.


Labdarúgás: jegyzőkönyv

Vác FC – Diósgyőri VTK 0-1 (0-1)

Budapest, 270 néző. V.: Molnár A. (Horváth Z., Baghy).

Vác FC: Abu – Hegedűs Cs., Szabó N., Tóth F., Kiliti (D Urso, 46.) – Kákonyi (Lassú, 62.), Tóth G., Gulyás, Zsolnai – Borvető, Varga Sz. (Major, 80.). Edző: Nagy Tibor.

Diósgyőri VTK: Rados – Nagy T., Brkovic, Tamás M., Forgács – Vela (Eperjesi, 58.), Busai, Tóth B., Óvári (Kocsis, 46.) – Makrai, Ugrai (Szarka, 46.). Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Sárga lap: Varga Sz. a 28., Tamás M. a 71. percben.

Jók: Hegedűs Cs., Szabó N., Tóth G., ill. Brkovic, Tamás M., Ugrai.

Gólszerző: Vela (0-1) a 29. percben.

A nyolc közé jutott: a DVTK kettős győzelemmel, 3-0-val.


[related-post post_id="3780740"]

[related-post post_id="3780577"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!