BOON - Sport - DVTK

2018.02.20. 20:57

Bódog Tamás: „Ezen a pályán, a játékosok, amit lehetett megtettek”

Mezőkövesd, Miskolc - <em>„Sajnos, a látványos futball, amit terveztünk, az háttérbe szorult, az egyszerűség dominált. 2-0, ez rendben van.”</em>  - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Magyar Kupában a Vác elleni 2-0-ás diósgyőri győzelemmel zárult hazai találkozó után.

Mezőkövesd, Miskolc - „Sajnos, a látványos futball, amit terveztünk, az háttérbe szorult, az egyszerűség dominált. 2-0, ez rendben van.”  - nyilatkozta Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója a Magyar Kupában a Vác elleni 2-0-ás diósgyőri győzelemmel zárult hazai találkozó után.

Bódog Tamás (Diósgyőri VTK): - Nem volt egyszerű mérkőzés, az időjárás megnehezítette mindkét fél számára a meccset. Ettől függetlenül jó és élvezhető mérkőzés volt, a Vác jó partnernek bizonyult, mert eltüntették az osztálykülönbséget. A második félidő első negyedórájában emiatt problémáink is adódtak, de hála Istennek 2-0-val, kapott gól nélkül lehoztuk a találkozót. Ezen a pályán, a játékosok, amit lehetett megtettek, éhesek voltak a párharcokra, ezek többségét meg is nyerték. Sajnos, a látványos futball, amit terveztünk, az háttérbe szorult, az egyszerűség dominált. 2-0, ez rendben van.


Nagy Tibor (Vác FC): - Úgy gondolom, hogy jól felkészültünk a DVTK-ból, bár nehezítette a dolgunkat, hogy januártól nem láttuk őket játszani, hogy az új játékosokat nem ismertük. Jól bírtuk a meccset, amit kértem a játékosoktól, azt az utolsó percig sikeresen megcsináltunk. Voltak kisebb problémák, de még csak az év elején vagyunk, és a játéktér sem volt tökéletes. Próbáltunk játszani, 0-0-nál volt két helyzetünk, egy nagy ziccerünk is, de a mai napon ennyivel jobb volt a Diósgyőr. Becsületesen helytálltunk ezen a mérkőzésen.


Labdarúgás: jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK – Vác FC 2-0 (1-0)

Mezőkövesd, 1434 néző. V.: Csonka (Csatári, Bornemissza).

Diósgyőri VTK: Antal B. – Brkovic, Lipták, Karan, Tamás M. – Vela (Kocsis, 55.), Tóth B. (Ugrai, 83.), Hasani, Shestakov – Ioannidis (Szarka, 59.), Bacsa. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Vác FC: Abu – Hegedűs Cs., Szabó N., Tóth F., Görgényi – Kákonyi (D Urso, 84.), Gulyás, Tóth G., Burány (Kiliti, 46.) – Balajti, Zsolnai. Edző: Nagy Tibor.

Sárga lap: Gulyás a 81., Zsolnai a 86. percben.

Jók: Karan, Shestakov, Bacsa, ill. Hegedűs Cs., Gulyás.

Gólszerző: Ioannidis (1-0) a 30., Bacsa (2-0) a 87. percben.


[related-post post_id="3772937"]

[related-post post_id="3770727"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!