BOON - Sport - DVTK

2018.01.24. 17:10

DVTK: Véget ért a szlovákiai edzőtábor

Miskolc - Sílövészettel zárult a szlovákiai edzőtábor a DVTK labdarúgói számára.

Miskolc - Sílövészettel zárult a szlovákiai edzőtábor a DVTK labdarúgói számára.

Szerda délelőtt kisebb csapatokra bontva mérkőztek meg egymással a játékosok, majd az ebédet követően elindultak hazafelé.

Az előző napokhoz hasonlóan a szlovákiai edzőtábor utolsó napja is kora reggeli tó körüli futással indult, majd a reggelit követően a sífutásban már jártas labdarúgók biatlonban is kipróbálhatták magukat.

Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója kijelölte az ötfős csapatokat, majd kezdődhetett a verseny, melyben öt kört kellett teljesíteni.

Fotó: dvtk.eu/Szabó Krisztián

Minden kör végén egy-egy csapattag lőhetett. Ha hibázott, akkor büntetőkörök következtek számára, a társai pedig addig nem indulhattak el, amíg a büntetését nem teljesítette.

Az ebédet követően 12 órakor elindult hazafelé a csapat, akikre a DVTK Edzőközpontban még vár egy tréning szerda este, melyen a változatosság kedvéért ismét futni fognak.

A következő napokban már előkerül a labda is, hiszen vasárnap 11 órától a DVTK hazai környezetben fogadja az MŠK Rimavská Sobota gárdáját az év első felkészülési mérkőzésén.

Forrás: dvtk.eu



[related-post post_id="3744989"]

[related-post post_id="3743909"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!