BOON - Sport - DVTK

2018.01.23. 12:47

DVTK: futás után sífutás

Miskolc - 21 mezőnyjátékos és 3 kapus fut, sífut és biatlonozik a Magas-­Tátrában.

Miskolc - 21 mezőnyjátékos és 3 kapus fut, sífut és biatlonozik a Magas-­Tátrában.

Hétfőn már teljes napi programot teljesített a Szlovákiában, a Csorba-tónál edzőtáborozó Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. A vasárnapi érkezéskor még csak futással ütötték el az időt, és tegnap sem volt ez másképp, ma viszont a monotónia megtörése érdekében sífutás, holnap pedig biatlon is színesíti a piros-fehérek életét. Bódog Tamás a DVTK szakmai igazgatója 24 fős kerettel kelt útra (3 kapus: Antal B., Bukrán, Rados, 21 mezőnyjátékos: Bacsa, Brkovic, Busai, Eperjesi, Forgács, Ioannidis, Ivánka, Karan, Lipták, Makrai, Nagy T., Nono Villar, Óvári, Szabó II B., Shestakov, Szarka, Tamás M., Tóth B., Tucsa, Ugrai, Vela). Nem tartott az együttessel a fiatal Bárdos kisebb sérülése, Kocsis pedig fogászati műtéte miatt, Kitl Miklós pedig azért nem, mert szerződést bontott a klubbal. Utóbbi labdarúgó két és fél éve érkezett Diósgyőrbe, és lapunk információi szerint 2015 nyarán hároméves szerződést írt alá, amelynek letelte előtt az NB II-es Dorogi FC-hez távozott (a 20 éves középpályás Bódog Tamás érkezése után mindössze egy élvonalbeli meccsen jutott szóhoz, csereként). A felkészülést a DVTK-val kezdő három próbajátékos közül senki nem utazott a Magas-Tátrába, a 20 esztendős Hursán György, aki egy hétre érkezett, már a múlt héten kidőlt vírusos megbetegedése miatt, a 19 éves argentin Iago Borjes és az ugyanilyen idős, argentin Bruno Sellanes Diósgyőrben maradtak, és az NB III-as tartalékegyüttessel készülnek. Ami a DVTK-val kapcsolatos jövőjüket illetően nem sok jót jelent, még az sem biztos, hogy a csapat idei első edzőmeccsén – amelyet vasárnap 11 órától Diósgyőrben a szlovák Rimavska Sobota ellen játszanak – pályára lépnek, azzal együtt sem, hogy két hétre érkeztek megmutatni magukat.

Nem az egyetlen

A DVTK-nak nem ez lesz az egyetlen edzőtábora a téli felkészülési időszakban, a jövő héten pénteken a törökországi Belekbe utaznak, és az oda tervezett három edzőmeccsük közül kettő már ismert. Február 3-án, vasárnap 15 órától a koszovói FC Prishtina ellen meccselnek, három nappal később, vagyis február 6-án, kedden 10 órától – a klub 108. születésnapján – az orosz Rubin Kazan gárdája ellen játszanak.

ÉM-BCS


[related-post post_id="3744025"]

[related-post post_id="3743909"]

[related-post post_id="3743629"]

[related-post post_id="3743926"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!