BOON - Sport - DVTK

2017.08.12. 14:37

DVTK vs. Puskás - Így állhat fel a Diósgyőr Debrecenben

Miskolc - A szombaton 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen összeállításban léphet pályára a DVTK a debreceni Nagyerdei Stadionban.

Miskolc - A szombaton 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen összeállításban léphet pályára a DVTK a debreceni Nagyerdei Stadionban.

A héten igazolt Kocsis Gergővel kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozta Bódog Tamás, a diósgyőriek szakmai igazgatója a csütörtöki sajtótájékoztatón:

– Úgy éreztem, hogy középen lyukasak vagyunk, a védekezésünk középpályán nem volt rendben, és kerestünk egy olyan embert, aki ezt a feladatot meg tudja oldani. Gergő személyében olyan játékost találtunk, aki mind védekező középpályás poszton, mind belső védő poszton a csapat hasznára, segítségére tud lenni.

Az ide vonatkozó kérdésre, hogy a friss szerzemény lehet-e a kezdőben, s hogy várható-e még új játékos, a szakmai igazgató ezeket mondta:

– Először is meg kell nézni, milyen állapotban van, mit tudna pillanatnyilag a mi játékunkhoz hozzátenni, szerdán jött, ez a pénteki edzésen ki fog derülni. A szerdai napot még regenerálással töltötte, meglátjuk szombaton dél­előtt, hogy egyáltalán keretben lesz-e, s ha ott lesz, akkor játsszon-e. Érkező várható, három hét van vissza az átigazolási időszakból, addig még sok minden történhet.


[poll id="1489"]


A várható kezdő

A DVTK-ban nincs sem sérült, sem eltiltott, így a várható kezdőcsapat: Rados (Antal) – Eperjesi, Karan, Lipták, Tamás – Busai – Vela, Nono Villar (Tóth B.), Ugrai (Óvári) – Szarka, Ioannidis.

A Diósgyőri VTK - Puskás Akadémia mérkőzésről szombaton 18 órától élőben tudósítunk a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.



[related-post post_id="3580171"]

[related-post post_id="3579144"]

[related-post post_id="3577417"]

[related-post post_id="3579754"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!