BOON - Sport - DVTK

2017.07.22. 10:26

A DVTK spanyol focistája győzelmet vár Kispesten

Miskolc - Diego Vela, a Diósgyőri VTK spanyol középpályása a kezdeti beilleszkedési problémák után optimista a jövőt illetően és a Vasas elleni góljáról is beszélt a szombati Bp. Honvéd - DVTK bajnoki előtt.

Miskolc - Diego Vela, a Diósgyőri VTK spanyol középpályása a kezdeti beilleszkedési problémák után optimista a jövőt illetően és a Vasas elleni góljáról is beszélt a szombati Bp. Honvéd - DVTK bajnoki előtt.

Játékosszavak: Diego Vela középpályása

A Honvéd elleni találkozóról:

Bízom benne, hogy ugyanúgy fogunk játszani, mint a Vasas ellen. A csapat felkészült, nagyon koncentrálunk erre a meccsre is, reméljük, hogy ismét sikerül győztesen elhagyni a pályát."

[poll id="1462"]

A Diósgyőrben való tartózkodásról:

Abban bízom, hogy a második évem, évünk könnyebb lesz... Az elsőben az elején voltak egy kis problémák a magyarországi, a diósgyőri beilleszkedéssel. Amíg Bódog Tamás nem érkezett meg, addig alulról harcoltunk a bennmaradásért, amikor megjött, utána sikerült a csapatot felépíteni. Jó csapatunk lett, de akkor is végig a bennmaradásért küzdöttünk, amit sikeresen elértünk. A jövőt tekintve optimista vagyok."

[poll id="1448"]

A Vasas elleni góljáról, meglepte-e, hogy annyi védő előtt elé került a labda:

Fél méterre voltam a védőtől, de mindig fel kell arra készülni, hogy az emberhez kerül a labda, így nem lepődtem meg ezen. Jó passzt kaptam, egy jó keresztlabdát, de nem az a lényeg, hogy ki rúgja a gólt, mert a győzelem sokkal fontosabb."

Gondol-e arra, hogy visszakerülhet-e Spanyolországba, az első vagy a második ligába:

Nem tudom a jövőt... Egyelőre itt vagyok, itt kell küzdenem, úgy gondolom, nem hasznos arra gondolni, hogy mi lesz, lehet a következő szezonban, hogy esetleg hol leszek. Erre az évadra fókuszálok, ez a legfontosabb jelenleg."



[related-post post_id="3558388"]

[related-post post_id="3558274"]

[related-post post_id="3557598"]

[related-post post_id="3556755"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!