BOON - Sport - DVTK

2016.12.10. 18:08

„Végig kontrolláltuk a meccset, és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést”

Mezőkövesd, Miskolc - <em>„Izgalmas lett a vége, de egy ilyen „rangadón” előfordul”</em> - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Gyirmót FC elleni 1-0-án hazai győzelmet követően.

Mezőkövesd, Miskolc - „Izgalmas lett a vége, de egy ilyen „rangadón” előfordul” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Gyirmót FC elleni 1-0-án hazai győzelmet követően.

Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): – Azt gondolom, hogy jól futballoztunk első félidőben és a második játékrész első felében. Vezetést tudtunk szerezni, és azért lett ilyen nehéz, mert másodikat nem tudtuk meglőni, bár a lehetőségeink megvoltak. Izgalmas lett a vége, de egy ilyen „rangadón” előfordul, hogy az a csapat, amelyik vesztésre áll, beszorítja a másikat. De ettől függetlenül úgy gondolom, hogy végig kontrolláltuk a meccset, és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Ezen a bajnokin mindenki megtett mindent a saját posztján, de most csapatként játszottunk, ahogy az idény vége felé egyre többször, és ha a bajnokság második felét nézzük, akkor a hatodik helyen lenne a csapat. Az év utolsó mérkőzése után szeretném megköszönni mindenki munkáját, aki segített ebben a szezonban, és hozzátett ahhoz, hogy ne a kieső helyen teleljünk.


Urbányi István (Gyirmót FC): – Hogy hogy láttam a meccset? Fátyolosan. Nagy volt a köd. Nagyon, nagyon izgalmas mérkőzés volt, nagy dicséret illeti játékosaimat, bár nyolc vereség után óvatosan kell fogalmazni, de tényleg minden tiszteletet, dicséretet megérdemelnek. Kapufákat rúgtunk, helyzeteink voltak, a második félidő második felében a DVTK ki sem tudott jönni a saját térfeléről. Irigyeljük azt a csapatot, amelyik ilyen meccset meg tud nyerni, remélem a játékosaim számára az lesz a következtetés, hogy ha eddig sokat tettek, akkor még többet kell a jövőben.


BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Gyirmót 1-0 (1-0)

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 19. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Diósgyőri Stadion építése miatt Mezőkövesden fogadta a Gyirmót FC Győr csapatát szombaton 15.30-tól a Mezőkövesdi Városi Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!