BOON - Sport - DVTK

2016.11.26. 18:10

„Nem volt egy jó mérkőzés, de elég nagy volt a tétje”

Mezőkövesd, Miskolc - <em>„Úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg ezt a meccset”</em> - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paksi FC elleni 2-0-ás győzelmet követően.

Mezőkövesd, Miskolc - „Úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg ezt a meccset” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Paksi FC elleni 2-0-ás győzelmet követően.

Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): – Nem volt egy jó mérkőzés, de elég nagy volt a tétje. Égetően szüksége volt mindkét csapatnak a pontokra, és ezért mindkét együttes nagyon biztonságos focit játszott. Várható volt, hogy ha gól születik, akkor megváltozik a játék képe. Örülök, hogy mi rúgtuk ezt, és hogy ez egy olyan meccs volt, amelyen nem kaptunk gólt. Úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg ezt a meccset.


Csertői Aurél (Paksi FC): – Sajnos, úgy néz ki, hogy a jó játék az kevés. A mai meccsen akkor tudtunk volna nyerni, ha 3 gólt rúgunk. Megvoltak a lehetőségeink, de 4 a 3, 4 a 2 elleni szituációkat az NB I-ben pontosabban kell lejátszani. Helyenként jól fociztunk, de ezért nem jár 3 pont.



BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Paks 2-0 (0-0)

Mezőkövesd, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 17. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája az új Diósgyőri Stadion építése miatt „idegenbeli hazai pályán” fogadta a Paksi FC csapatát szombaton 15.30-tól Mezőkövesden, a Mezőkövesd Városi Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!