BOON - Sport - DVTK

2016.09.10. 20:49

„Elvesztettünk egy olyan meccset, amit szerettünk volna megnyerni”

Miskolc, Gyirmót - <em>„Kétszer kellett átszervezni a csapatot egy nap alatt, négy ballábas játékos hiányzott.”</em> - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK edzője a Gyirmót elleni idegenbeli 1-0-ás vereséget követően.

Miskolc, Gyirmót - „Kétszer kellett átszervezni a csapatot egy nap alatt, négy ballábas játékos hiányzott.” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK edzője a Gyirmót elleni idegenbeli 1-0-ás vereséget követően.

Urbányi István, vezetőedző (Gyirmót FC Győr): Rögtön a meccs elejétől kezdeményezőek voltunk, uraltuk a meccset, mondhatni ennyit engedtünk a Diósgyőrnek. A 10. percben lehetett volna nálunk az előny, egy-két góllal vezethettünk volna. De óriási jelentőségű az első hazai győzelem, az első hazai gól. Egységes volt a csapat, azzal együtt is, hogy a múltkori mérkőzéshez képest két változás volt, de a védelem stabilabb lett, masszív alapot adott a hátsó alakzat a játékhoz. Ma is több helyzet kellett ahhoz, hogy betaláljunk, de Sallóinak sikerült és megvan az első NB I-es győzelmünk.


Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): Nem akarok mentséget találni sem magam, sem a csapat számára, nem is keresek. Elvesztettünk egy olyan meccset, amit szerettünk volna megnyerni. Sajnos, nem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy szeretnénk. A mérkőzés előtt Elek hányta végig az éjszakát, a meccs előtt közvetlenül Oláhról kellett levenni a mezt, mert rosszul érezte magát, az elkapott vírus miatt kétszer kellett átszervezni a csapatot egy nap alatt, négy ballábas játékos hiányzott. Ezek persze nem mentségek, a meccset elvesztettük. ​


Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 8. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája idegenben lépett pályára a Gyirmót FC Győr ellen Gyirmóton szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!