BOON - Sport - DVTK

2016.08.13. 20:31

„A második félidőben a vakok látni, a bénák járni kezdtek”

Miskolc, Sopron - <em>„Az első félidőt átaludtuk, nem voltak párharcok, ütközések”</em> - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Haladás ellen elszenvedett idegenbeli 3-1-es vereséget követően.

Miskolc, Sopron - „Az első félidőt átaludtuk, nem voltak párharcok, ütközések” - nyilatkozta Horváth Ferenc, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Haladás ellen elszenvedett idegenbeli 3-1-es vereséget követően.

Mészöly Géza (Haladás): Nagyszerű első félidőt produkáltunk, gyönyörű gólokat lőttünk, egyben volt a csapat. A második félidőt is jobban kezdtük, volt két nagy helyzetünk, amit Antal bravúrral védett. A fordítás után taktikusan játszottunk, büszke vagyok a csapatomra, a közönség is ragyogó volt.


Horváth Ferenc (Diósgyőri VTK): Még nem jártunk a 3. percben, amikor megkaptuk a szokásos gólunkat, ami rányomta a bélyeget a folytatása. Az első félidőt átaludtuk, nem voltak párharcok, ütközések. A játék minden elemében gyengék voltunk. A második félidőben a vakok látni, a bénák járni kezdtek, ekkora már úgy néztünk ki, ahogy ki kell néznünk. Bognár centerjátékát részben a kényszer szülte, amolyan "hamis 9-est" próbáltam játszatni vele, előfordult már máskor is ilyen, máshol jobban bevált. Jelenleg nincs centerünk, Griffiths még nem bír el 90 percet.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 5. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája idegenben lépett pályára a Haladás vendégeként Sopronban szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!