BOON - Sport - DVTK

2016.08.21. 20:36

„Annyit ígérhetek, hogy lesz ez még gördülékenyebb is”

Miskolc - <em>„Egy kis szerencsével megnyerhettük volna ezt a találkozót”</em> - nyilatkozta Szamosi Tamás, a Diósgyőri VTK másodedzője a Vasas FC elleni hazai 1-1-es döntetlent követően.

Miskolc - „Egy kis szerencsével megnyerhettük volna ezt a találkozót” - nyilatkozta Szamosi Tamás, a Diósgyőri VTK másodedzője a Vasas FC elleni hazai 1-1-es döntetlent követően.

Szamosi Tamás, másodedző (Diósgyőri VTK): Nem szeretnénk semmilyen komolyabb elemzésbe belemenni, ez nem az én feladatom. Mind a két fél elégedett lehet az egy ponttal. Mélyről érkeztünk, nem voltunk jó passzban. Egy kis szerencsével megnyerhettük volna ezt a találkozót, de szerintem a Vasas edzője ugyanezt elmondhatja. Gratulálok a játékosoknak, és köszönöm a közönség biztatását, nélkülük sokkal nehezebb lett volna. Annyit ígérhetek, hogy lesz ez még gördülékenyebb is.

Michael Oenning (Vasas FC): Elégedett vagyok az eredménnyel, három mérkőzés egy héten belül megmutatta a nyomát, ezt tetézte az, hogy hátrányba kerültünk a mérkőzésen. Szerencsére hamar egyenlítettünk, és továbbra is listavezetők vagyunk. Ez azért fontos, mert a háromhetes szünetben mosolyogva, vidáman dolgozhatunk. Szórakoztató, izgalmas meccset játszott egymással a két csapat, mindkét fél akarata dicsérhet. Annyit még megjegyeznék, hogy a diósgyőri pálya talaja olyan, mint a Vasasé…


A mérkőzés összefoglalója


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 7. fordulójában a Diósgyőri VTK hazai pályán fogadta a Vasas FC csapatát Miskolcon vasárnap 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!