BOON - Sport - DVTK

2016.07.14. 09:34

Újabb spanyol focista érkezhet Diósgyőrbe

Miskolc - A szerdán igazolt szerb belső védő immár a hatodik légiósa a DVTK élvonalbeli labdarúgó-együttesének.

Miskolc - A szerdán igazolt szerb belső védő immár a hatodik légiósa a DVTK élvonalbeli labdarúgó-együttesének.

Dejan Karan személyében egy korábban Magyarországon, Kecskeméten már futballozott, 27 esztendős középső védőt igazolt a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. A 190 centiméter magas szerb játékossal kétéves szerződést kötött a klub.

Karan – aki már hétfő óta Magyarországon van, és kedden bejelentett grúz válogatott Daushvilivel részt vett a hét első napján a budapesti orvosi vizsgálaton – a 2013/14-es és a 2014/15-ös évadban az élvonalbeli Kecskeméti TE játékosa volt, és ebben az időszakban összesen 55 NB I-es mérkőzésen lépett pályára. Ezeken 1 gólt szerzett, azt éppen a Diósgyőr ellen, a 2015. március 7-én Kecskeméten lejátszott, 2-1-es hazai győzelemmel zárult találkozó 66. percében, a három pont sorsát eldöntő fejessel.

A szerb játékos az előző évadban az albán KF Tirana játékosa volt, és szabadon igazolhatóként szerződtette őt a DVTK. Karan a szerbiai Vojvodinában kezdte labdarúgó-pályafutását, 2006 és 2013 között a szerb, illetve a montenegrói élvonalban szerepelt.

Az Észak-Magyarország értesülése szerint hamarosan még egy légiós érkezhet Diósgyőrbe, Spanyolországból egy középpályás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!