BOON - Sport - DVTK

2016.06.21. 07:27

Koman elmehet, Ugrai érkezhet - megkezdte a felkészülést a DVTK Bükfürdőn

Miskolc, Bükfürdő - A Diósgyőr hétfőn elutazott Vas megyébe, ahol kedden már felkészülési találkozót játszik.

Miskolc, Bükfürdő - A Diósgyőr hétfőn elutazott Vas megyébe, ahol kedden már felkészülési találkozót játszik.

A miskolciak június 8-án kezdték el a munkát az NB I 2016/2017-es rajtjára, és 12 nap után – hétfőn reggel – edzőtáborba indultak a keret tagjai, mégpedig a már szokásosnak mondható edzőcentrumba, Bükre. Nem tartott a csapattal a sérülése után rehabilitációs edzéseket Miskolcon végző Rados, és az egyik középpályás, Koman, aki várhatóan nem a DVTK-ban folytatja pályafutását, míg Okuka és Grumic hivatalos ügyben Szerbiába ment.

A dunántúli településen már hétfőn kora este foglalkozást vezényelt a stáb, a csapat három felkészülési mérkőzést játszik az itt töltött idő alatt: kedden17.00-tól az izraeli Beitar Jerusalemmel, szombaton 17 órától Gyirmóton (miután az ellenfél nem szeretett volna messzire utazni, így a két együttes ezen köztes helyszínben maradt) a szlovák FC Zlaté Moravcéval, aztán pedig június 28-án ismét Bükön 17.30-tól az orosz FK Gazovik Orenburggal.

Újabb spanyol

Nem lép pályára az első felkészülési mérkőzésen Boros Gábor, Kitl Miklós, Kövér Kristóf, Nemes Milán és Ternován Patrik, akik érettségi vizsgájukat követően utaznak a csapat után, a szombati felkészülési mérkőzésen már rájuk is számíthat Egervári Sándor vezetőedző. Korábban már foglalkoztunk azzal, hogy Ugrai Roland a Diósgyőr játékosa lehet, a Haladás futballistája nem is utazott el a zöld-fehérekkel az ausztriai edzőtáborba. A DVTK továbbra is érdeklődik Futács Márkó iránt, illetve képben van egy spanyol csatár is, de az nem valószínű, hogy mindkét támadó Borsodba költözik, vagy egyik, vagy másik.

- ÉM-MI -


Az utazó keret tagjai

Kapusok: Antal Botond, Zöldesi Illés.

Mezőnyjátékosok: Bacsa Patrik, Bognár István, Egerszegi Tamás, Eperjesi Gábor, Georges Griffiths, Miroslav Grumic, Halmai Ramon, Lázár Pál, Lipták Zoltán, Mahalek Marcell, Németh Milán, Nikházi Márk, Drazen Okuka, Oláh Bálint, Szabó I Balázs, Tamás Márk, Diego Vela.

Később csatlakozik: Boros Gábor, Kitl Miklós, Kövér Kristóf, Nemes Milán, Ternován Patrik.


Első nap az edzőtáborban

Forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!