BOON - Sport - DVTK

2016.06.22. 07:38

Hivatalosan is elköszönt Koman Vladimir, döntetlen a Beitar Jerusalem ellen

Miskolc, Bük - Bükön döntetlenezett a Diósgyőr, Griffiths szerzett még vezetést.

Miskolc, Bük - Bükön döntetlenezett a Diósgyőr, Griffiths szerzett még vezetést.

Kedden lejátszotta második nyári (büki edzőtáborozás során az első) felkészülési találkozóját a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. A piros-fehérek ellenfele az izraeli Beitar Jerusalem volt kedden délután. Mindezen összecsapást megelőzte, hogy a klub hivatalosan bejelentette: közös megegyezéssel szerződést bontottak Koman Vladimir­rel, akinek június 30-án amúgy is lejárt volna a kontraktusa a DVTK-val. A 36-szoros válogatott középpályás 2015 februárjában érkezett Diósgyőrbe és másfél szezon alatt 36 mérkőzésen 3 találatot jegyzett.

Várnak csatlakozókat

A hétfőn hivatalos ügyben Szerbiába utazó Drazsen Okuka, valamint Miroslav Grumic visszaérkezett az edzőtáborba és a kispadon kezdték el a keddi 90 percet. Új csatlakozó ezen a napon nem tűnt fel a DVTK-nál (bár várnak, várnának embereket, hogy Egervári Sándor vezetőedző tudjon velük dolgozni), és még nem léphettek pályára az érettségizők, Bükre később indulók (Boros Gábor, Kitl Miklós, Kövér Kristóf, Nemes Milán, Ternován Patrik), továbbá a sérülése után rehabilitációs edzéseket Miskolcon végző Ivan Rados.

- ÉM -


DVTK-edzőtábor, első felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK – Beitar Jerusalem (izraeli) 1-1 (0-0)

Bük, 30 néző. V.: Szilasi.

Diósgyőri VTK: Antal (Zöldesi) – Lázár (Eperjesi), Lipták, Tamás, Németh M. – Nikházi (Szabó I. B.), Egerszegi (Oláh) – Vela (Okuka), Bognár (Halmai), Bacsa – Griffiths (Grumic). Vezetőedző: Egervári Sándor.

Beitar Jerusalem: Klaiman (Shushan) - Mishan, Khila (Sabag), Mori (Ruada), Magbo (Anderson) - Pereira (Boqueta), Einbinder, L. Cohen (Brihon), Atzili (Avisidris) - Shechter, Valpoort (Edi). Vezetőedző: Ran Ben Shimon.

Gólszerző: Griffiths, illetve Avisidris.

A következő ellenfél szombaton 17 órától Gyirmóton a szlovák I. osztályú FC Zlaté Moravce lesz.


Diósgyőri VTK - Beitar Jerusalem összefoglaló


Egervári Sándor értékelése a mérkőzés után


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!