BOON - Sport - DVTK

2016.06.17. 21:14

A felkészülési időszak első mérkőzésén kikapott a DVTK

Miskolc - Péntek késő délután játszotta első felkészülési találkozóját a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

Miskolc - Péntek késő délután játszotta első felkészülési találkozóját a DVTK NB I-es labdarúgócsapata.

Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd 1-3 (0-2)

Diósgyőr, zárt kapuk mellett. V.: Karakó.

DVTK, az 1. félidőben: Antal B. - Lázár, Lipták, Tamás, Nemes - Ternován P., Nikházi - Bognár I., Kitl, Bacsa - Griffiths.

DVTK a 2. félidőben: Antal B. – Eperjesi, Okuka, Csicsvári, Németh M. – Egerszegi, Oláh B., Koman, Vela – Szabó I B., Grumic. Vezetőedző: Egervári Sándor.

Budapest Honvéd, az 1. félidőben: Vajda - Botka, Lovrics, Kamber, Bobál D. – Gazdag, Hidi, Nagy G., Kovács D. – Holender, Eppel.

Budapest Honvéd a 2. félidőben: Vajda – Ikenne-King, Lovrics (Póti), Bobál D., Botka (Horváth Cs.) – Gazdag (Schön), Hidi, Kamber (Göblyös) – Matos (Szerető), Vernes, Bobál G. Vezetőedző: Marco Rossi.

G.: Grumic, ill. Eppel (2, egyet 11-esből), Vernes (11-esből).


Kulcspillanatok

13. perc: DVTK - Honvéd 0-1

Eppel kapott egy hosszú labdát a leshatáron, már-már úgy tűnt, hogy Tamás szerelni tud, amikor visszakerült a támadóhoz a labda és tíz méterről a kapuba lőtt.

24. perc: DVTK - Honvéd 0-2

A Honvéd bedobáskombinációja után Lázár buktatta a 11-es pontnál Holendert, Karakó játékvezető büntetőt ítélt. Eppel nagy erővel a jobb alsó sarokba bombázott.

62. perc: DVTK - Honvéd 0-3

Antal becsúszva próbált szerelni a 16-oson belül, Karakó ismét büntető ítélt. Ezúttal Vernes állt a labda mögé és a bal alsó sarokba gurított.

76. perc: DVTK - Honvéd 1-3

Vajda kapus lépett ki a 16-oson kívülre a labdával, szabadrúgás. Koman állt a labda mögé, legurította Grumicnak, aki nagy erővel a bal felső sarokba lőtt.


Edzői értékelések

Egervári Sándor: - Örömteli, hogy néhány fiatal egész jó teljesítményt nyújtott, Oláh Bálint és Szabó I Balázs játéka kifejezetten tetszett, ha így folytatják, jó esélyük van arra, hogy az első keret tagjai legyenek. Bemutatkozott Diego Vela, felvillantotta képességeit, ennyiből is látszik, hogy egy-egyezésben, az ellenfél mögé kerülésben nagy hasznunkra lesz. A munka elején járunk, a mai teljesítménnyel nem vagyok elégedett, ennél sokkal többet vártam a csapattól, megérdemelten nyert a Honvéd. Túl vagyunk az első tíz napon, a srácok jól dolgoztak, ezért fáradtak is. Sok a fiatal köztünk, meghatározó játékosok nem írták még alá szerződésüket, vannak távozóink is. A keret feltöltésre vár, hogy elérjük a magunk elé tűzött célokat.

Marco Rossi: - Mindkét csapatnak ez volt az első felkészülési mérkőzése, a Honvédban és a DVTK-ban is több fiatalt láthattunk a pályán. Az első félidőben több szép dolgot mutattunk be, sikerült megvalósítani azokat a játékelemeket, amiket az edzésen is gyakorlunk. Ebből a szempontból elégedett vagyok, de az is biztos, hogy sok-sok munka vár még ránk. Azt gondolom, két hét munkával a hátunk mögött a ma látottak kielégítőek mindkét fél számára.



A mérkőzés összefoglalója


Forrás: dvtk.eu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!