BOON - Sport - DVTK

2016.05.07. 12:34

DVTK: Potyogtak a gólok Kispesten

Budapest, Miskolc - Edzőmeccset játszott pénteken a DVTK NB I-es labdarúgócsapata a szintén élvonalbeli Budapest Honvéd vendégeként.

Budapest, Miskolc - Edzőmeccset játszott pénteken a DVTK NB I-es labdarúgócsapata a szintén élvonalbeli Budapest Honvéd vendégeként.

A diósgyőri szurkolók is kilátogattak a kispesti edzőmeccsre | Fotó: Szabó Krisztián/dvtk.eu


Edzőmérkőzés

Bp. Honvéd – Diósgyőri VTK

3-2 (0-0)

Budapest, 200 néző. V.: Németh Á.

Bp. Honvéd: Kemenes (Nagy S., 30., Horváth A., 58.) – Palmes (Márton, 58.), Kamber (Fehér, 46.), Bobál D., Botka (Bíró, 58.) – Gazdag (Nagy G., 46.), Hidi (Göblyös, 46.), Holender, Ikenne-King (Kovács D., 58.) – Eppel (Constantinescu, 46.), Youla (Prosser, 30.). Vezetőedző: Marco Rossi.

DVTK: Antal – Eperjesi, Lipták (Mahalek, 64.), Tamás M., Nemes (Németh M., 46.) – Okuka, Kövér – Ternován (Szabó II. B., 64.), Bognár I., Bacsa P. – Novothny (Griffiths, 46.). Vezetőedző: Egervári Sándor.

Gólszerző: Prosser (1-0) az 51., Griffihts (1-1) a 67., Prosser (2-1) a 84., Bognár I. (2-2) a 87., Nagy G. (3-2) a 89. percben.



Edzői nyilatkozatok

Marco Rossi: - A mai mérkőzésen ki tudtam próbálni néhány fiatalt, ezért tökéletesen szolgálta a felkészülést a találkozó, amely jó lezárása volt a szezonnak.

Egervári Sándor: - Kifejezetten jó iramú mérkőzést játszottunk. A védekezésbe néhányszor belehibáztunk, viszont a másik oldalon megvoltak a helyzeteink. A pályán lévő játékosok jól álltak a mérkőzéshez, a fiatalok pedig kifejezetten örömteli játékot mutattak. Ezzel begyűjtöttek néhány piros pontot annak érdekében, hogy a nyarat már együtt kezdjük.

Forrás: dvtk.eu


A DVTK válogatott középpályásáról, az Eb-re készülő Elek Ákosról pénteken kiderült, hogy a Paks elleni bajnokin elszenvedett sérülése részleges oldalszalag-szakadás, ami miatt három hetet kell kihagynia.


Ternován Patrik is szerepelt a DVTK színeiben | Fotó: Szabó Krisztián/dvtk.eu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!