BOON - Sport - DVTK

2016.04.20. 21:42

„Az álmoskönyv szerint sem jelent jót az, ha a tengelyből három ember hiányzik”

Miskolc - „Tompább volt ma a csapat a megszokottnál” - fogalmazott Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Honvéd ellen elszenvedett 1-2-es hazai vereséget követően.

Miskolc - „Tompább volt ma a csapat a megszokottnál” - fogalmazott Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Honvéd ellen elszenvedett 1-2-es hazai vereséget követően.

Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): Tompább volt ma a csapat a megszokottnál, ennek vannak magyarázható és kevésbé magyarázható részei. A Vasas ellen tíz emberrel jól játszottunk, győztünk és ma a frissesség hiányzott azokból, akik akkor húzták a csapatot. Az álmoskönyv szerint sem jelent jót az, ha a tengelyből három ember hiányzik, most nem volt Tamás M., Elek és korán kiesett Koman is. Ellenfelünk ma kiválóan, nagyon okosan játszott és megérdemelten vitte el a három pontot, amit mi nagyon sajnálunk. Ebben az összesűrített bajnokságban belekerülhet ilyen periódusba egy csapat, ez most rajtunk jött ki.

Marco Rossi (Budapest Honvéd): Amióta a Honvéd edzője vagyok, ez volt az első olyan bajnoki mérkőzés, amikor jól játszotunk és győzni is tudtunk. Megérdemelt a sikerünk, a meccs vége felé akár még több gólt is rúghattunk volna. Különösen a játékosok miatt örülök a mai sikernek, mert egész évben keményen dolgoztak és nem lett volna jó, ha a bajnokság végén meccseket veszítünk és így zárjuk le az évadot. Ez a győzelem azért is édes, mert most ültem 100. alkalommal a kispadon NB I-es találkozón, a srácok felköszöntöttek, a megvendégelésük elég drága lesz a számomra.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 31. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája hazai pályán fogadta a Budapest Honvéd együttesét szerdán 19.00-tól Miskolcon. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!