BOON - Sport - DVTK

2009.09.06. 20:46

Egy félidő mindenkinek

<p>Egy-egy félidőt kapott Balajti Ádám, Búrány Zoltán és Takács Péter is az U20-as válogatott Pápa elleni edzőmeccsén.</p>

A szeptember 24-én kezdődő egyiptomi U20-as világbajnokságra készülő labdarúgó magyar válogatott tagjai csütörtök óta Döbröntén edzőtáboroznak. Az Egervári Sándor által irányított együttes - melynek tagja három diósgyőri játékos, Balajti Ádám, Búrány Zoltán és Takács Péter is - szombaton Pápán, a Lombard ellen játszott edzőmeccset, amelyet 2-0-ás félidő után 3-0-ra megnyert - olvasható az mlsz.hu-n.

Egervári Sándor Megyeri Balázs - Szekeres Adrián, Debreceni András (Varga Péter a szünetben), Kádár Tamás (Szabó János a szünetben), Présinger Ádám (Zámbó Bence szünetben) - Dudás Ádám (Tóth Bence a szünetben), Simon Ádám (Búrány Zoltán a szünetben), Koman Vladimir (Tákács Péter a szünetben), Varga Roland (Heffer Norbert a szünetben) - Futács Márkó, Balajti Ádám (Gosztonyi András a szünetben) összeállításban szerepeltette az együttest, amely magabiztosan futballozott és végig uralta a játékot. 

Futács Márkó a 15. és a 38. percben is a kapuba talált, a végeredményt pedig Koman Vladimir állította be a 82. percben. A meccset az U20-as világbajnokság hivatalos labdájával játszották, a csapat tagjai már ezzel gyakorolnak az edzőtáborban.

A csapat szerdáig edzőtáborozik Döbröntén, az utolsó napon 17 órakor az MTK Budapest ellen játszik felkészülési mérkőzést a Hidegkuti-stadionban. A világbajnokság előtt lesz még két háromnapos összetartás, szeptember 13-16. és 20-23. között a szövetség telki edzőközpontjában készül az együttes, majd 23-án indul Egyiptomba.

Az U20-as válogatott a vb csoportmeccsei során szeptember 27-én Honduras, 30-án Dél-Afrika, majd október 3-án az Egyesült Arab Emirátusok ellen lép pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!