BOON - Sport - DVTK

2008.11.02. 18:42

Fórum a DVTK-ért

<p>A DVTK egyik szurkolója, Péchy Tibor arról tájékoztatott, hogy zártkörű DVTK fórumot szervezett november 4-re a BOKIK-ban, Miskolcon.</p>

Az eseményről a következőket mondta el: "Bihall Tamás, a BOKIK elnöke nem csak helyet ad a rendezvénynek, hanem arra is vállalkozott, hogy házigazdaként levezetője lesz a fórumnak, illetve az ő szervezőmunkájának is köszönhetően több, a régióban tevékenykedő vállalkozás képviselője is jelen lesz az eseményen.

Rajtuk kívül a város részéről Orosz Lajos alpolgármester, a megyei közgyűlés részéről Koncz Ferenc alelnök, a megyei labdarúgó szövetség részéről Balázs András elnök jelezte, hogy részt vesz a fórumon.

Természetesen a DVTK is képviselteti magát, Dlusztus Imre ügyvezető személyében, és a klub tulajdonosát, Baranyi Sándort is meghívtuk, de ő még nem jelzett vissza.

A DVTK Baráti Kör elnökének, dr. Szűcs Ákosnak is küldtem meghívót, de vissza még ő sem jelzett. De lesznek szurkolók is a rendezvényen, néhány régi Diósgyőr szurkolót meghívtam.

A fórum témája, a DVTK jövője, a szponzoráció szélesítése a megye vállalkozóinak részvételével, a 100 éves évforduló kapcsán a csapattal szembeni elvárások, a város részvétele a rangos labdarúgás megvalósításában, a centenárium megünneplésében. Hiszek benne, hogy ez a fórum nem csak egy beszélgetés lesz, hanem kézzel fogható eredményei lesznek ennek a rendezvények.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!