Két diósgyőri is pályára lép Montenegróban

Miskolc - Horváth Bernadett és Bach Boglárka képviseli a miskolci klubot a kontinens­viadalon.

Miskolc - Horváth Bernadett és Bach Boglárka képviseli a miskolci klubot a kontinens­viadalon.

Kihirdette a montenegrói Podgoricán július 9-én kezdődő leány U20-as B-divíziós Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott 12-es keretét az Imreh Ajtony vezette szakmai stáb. Az együttesbe bekerült az Aluinvent-DVTK két kosarasa, Bach Boglárka és Horváth Bernadett is. A csapat pénteken reggel indult el Podgoricára, ahol az eseményen 13 válogatott vesz részt. A magyar válogatott szabadnappal kezdi a kontinensviadalt, aztán vasárnap 17.45-től játssza első mérkőzését Csehország ellen az A csoportban. Hétfőn 15.15-től az ukránokkal mérik össze erejüket Horváthék.

A csapat

A magyar válogatott kerete: Bach Boglárka, Horváth Bernadett (Aluinvent-DVTK, Miskolc), Horváth Krisztina (CMB Cargo UNI Győr), Kuttor Enikő (Duquesne University, Egyesült Államok), Nagy Dóra (PINKK Pécsi 424), Szeitl Vanessza (PEAC-Pécs), Dubei Debóra, Weninger Virág (Uniqa Sopron), Dobos Ágnes, Gundel-Takács Anna, Markó Dorina, Solymosi Noémi (Vasas Akadémia).

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!