PR cikk

2020.06.02. 08:54

Egy kedvezménykódokkal foglalkozó startup márkát változtatott és átalakította a magyar piacot

A promóciós kódoknak köszönhetően a magyar emberek megközelítették az elektronikus kereskedelmet. A kedvezményes utalványok növekvő használata kedvezővé tette azon magyar webhelyek értékesítési számának növekedését, melyek egyedi promóciókat és jelentős kedvezményeket kínálnak a fizikai boltokhoz és a bevásárlóközpontokhoz képest.

A kedvezménykódok azoknak a magyar embereknek hasznosak, akik meg akarnak takarítani egy kis pénzt az online vásárlásnál. A Promocodex, a kelet-európai kuponszektor vezető vállalata, úgy döntött, hogy új márka alatt megismétli ezt és nagy erővel belép a magyar piacra.

Ez az ambiciózus cég Bulgáriában született az e-kereskedelem területén működő fiatal szakemberekből álló csoportból és számos keleti országban, például Romániában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban és Szlovákiában a kuponkódok piacvezetője.

2020-ban a kelet-európai e-kereskedelem helyzetének részletes elemzése után, ahol egyébként Magyarország a harmadik helyen van Lengyelország és Csehország mögött, ez az induló vállalkozás úgy döntött, hogy nagy erővel belép Magyarországra is, a következő weboldallal: https://www.kuponkod.org/

Ezért a cég márkájának megváltoztatása nemrégiben történt. A Kuponkod nevet kapta, ami a magyar piacon a legjobb logó egy magyar cég számára.

Kuponkódok: Végleges növekedés egy fiatal piacon.

A promóciós kódoknak hála a magyar felhasználók találtak egy különleges szövetségest a spóroláshoz. A kedvezményes kuponokat az online vállalkozások egyfajta előzetesnek tekintik: ezek adják meg az utolsó „lökést” ahhoz, hogy egy felhasználó vásároljon valamit.

Ugyanakkor az online boltok promóciós kódokat használnak stratégiaként, hogy legyőzzék más online áruházak versenyét, ösztönözzék a vásárlást, és ezáltal csökkentsék mások piaci részesedését.

Ebben az esetben a kedvezményes és a pénzvisszafizetéses kupon oldalakat nagyon sokan látogatják, és a felhasználók számára referenciapontként szolgálnak, hogy különleges kedvezményeket és termékeket találjanak a legalacsonyabb áron.

Promocodex, egy egyedi márka a különböző piacokra.

A cég alapítói úgy döntöttek, hogy megújítják magukat, és azzal a problémával szembesültek, hogy minden piacon más webhely működött. Ugyanakkor fontos volt egy másik üzleti stratégia, hogy lehetővé tegyük a társaság számára, hogy a legfontosabb európai piacokra is bejusson. Ezért a régi weboldalak teljesen alkalmatlanok lettek volna, és a márkaválasztás létfontosságú volt.

Hogyan használjunk promóciós kódokat Magyarországon?

Az utalványkódok használata nagyon egyszerű és gyors. Nagyon sok kuponkód oldal van, például a Kuponkod, amelyek promóciókat kínálnak alfanumerikus kedvezményes utalvány formájában. Csak ahhoz kell meglátogatnia ezeket az oldalakat, hogy megvásárold a promóciós szelvényt, és azt alkalmazd a preferált boltnál, egy speciális mezőbe, ahol be kell illeszteni a kedvezménykódot a kedvezmény megszerzéséhez. A kupon használata abszolút törvényes és kényelmes gyakorlat az ügyfél számára, aki így előnyt szerez az online vásárlás során.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!