BOON - PR cikk

2018.09.13. 11:41

Nemzetközi minőség, hosszú élettartam

<strong>Új néven és megújult formában működik ezentúl az önindítók és generátorok gyártásával és fejlesztésével foglalkozó Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft.</strong>

Új néven és megújult formában működik ezentúl az önindítók és generátorok gyártásával és fejlesztésével foglalkozó Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft.

A miskolci gyáregység az SEG Automotive cégcsoport részeként, a legmodernebb technológiával felszerelt logisztikai központtal kib ő vülve folytatja munkáját

Az SEG Automotive által gyártott indítómotorok és generátorok már több mint 100 éve szavatolják a megbízhatóságot, a biztonságot és a kényelmet a nemzetközi utakon. A vállalat innovatív fejlesztései jelentős mértékben hozzájárulnak a cégcsoport nemzetközi technológiai vezető szerepéhez – megfelelnek a kor kihívásainak, de előrevetítik a jövőt is mind a belső égésű motorok, mind az elektromos meghajtások esetében is.

A cél a közlekedést hatékonyabbá, kényelmesebbé és környezetbarátabbá tenni olyan versenyképes termékek segítségével, amelyek jelentősen csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást – hétköznapi körülmények között.

Ebben a kulturális és földrajzi határokon átívelő globális szervezetben 8000 ember, 16 helyszínen dolgozik együtt a jövő megoldásain.

A Miskolcon 2003 óta működő autóipari üzletág, mely ez évtől önálló vállalatként működik, a továbbiakban is jelentős szerepet fog betölteni az SEG Automotive globális termelési hálózatában, a cégcsoport legnagyobb európai gyára. A fenntartható jövőbe történő beruházásként megnyílt Miskolcon a gyár új raktára, mely a régió legnagyobb egybefüggő logisztikai központja is.

A többek között beltéri GPS-nyomkövető technológiát is felvonultató, a legkorszerűbb innovációkkal ellátott 20 ezer négyzetméter alapterületű új raktár 215 dolgozónak biztosít munkát.

A gyár egyik sikerterméke a Magyarországon fejlesztett start-stop üzemmódú indítómotor, amely azonnal képes újraindítani a motort, ugyanolyan finoman, mint ahogy megállt.

A nemzetközi csapat hazai képviselői a BRM, azaz a Boost Recuperation Machine fejlesztésében is közreműködnek, mely képes újratermelni a fékezés során keletkező energiát, ami a következő gyorsítás során felhasználhatóvá válik.

A nemzetközi minőségi szabványok szerint készülő, hosszú élettartamú termékek jelentősen hozzájárulnak a hatékonyság növeléséhez és az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.

Társadalmi felelősségvállalás

A vállalat a társadalmi felelősségvállalás jegyében támogatja a helyi szervezeteket, kiemelten kezeli az egészségügy, az oktatás, a kultúra és a sport támogatását és fejlesztését.

Hangsúlyt fektet az egészséges életmód népszerűsítésére,a cég és annak dolgozói aktív szerepet vállalnak helyi társadalmi eseményekben. Mindez része a telephelyi stratégiának, célunk a régió fejlődésének támogatása.

A cég Miskolc városával szorosan együttműködve a város kultúrális életének támogatásában is aktívan részt vesz. A kulturális értékek megőrzése és a szolgáltatások, városimázs fejlesztése, magas színvonalú rendezvények biztosítása közös cél.

A Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft. és a Miskolci Egyetem évek óta szoros együttműködésben áll egymással. A vállalatnak fontos a jövő munkavállalóival folytatott kommunikáció, ezért részt vállal az új mérnökgeneráció kinevelésében. Eddig a diákok állásbörzék, gyakornoki programok, duális képzések, gyárlátogatások keretében ismerkedhettek az autóipari innovációkkal. A hazai gyáregység a régió egyik legfontosabb munkáltatójaként törekszik arra, hogy vonzó és kihívást jelentő feladatokkal, az egyéni fejlődést segítő programokkal és lehetőségekkel motiválja dolgozóit.

www.facebook.com/segahungary

- PR cikk -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!