BOON - PR cikk

2018.07.12. 12:00

Megújult a Bogácsi Gyógy-és Strandfürdő

A műszaki átadás már megtörtént, szombaton pedig a nagyközönség is birtokba veheti a megújult főbejáratot és öltözőépületet.

A műszaki átadás már megtörtént, szombaton pedig a nagyközönség is birtokba veheti a megújult főbejáratot és öltözőépületet.

A Bogácsi Gyógy-és Strandfürdő vezetőségének közleménye:

Tisztelt Lakosok, Kedves Vendégeink!

A műszaki átadás már megtörtént – szombaton, július 14-én pedig a nagyközönség is birtokba veheti a megújult főbejáratot és öltözőépületet. Ez azt is jelenti, hogy pénteken, 13-án délután 2 órától az ideiglenes konténerben lévő pénztárunk nem üzemel. Aznap délután csak a Szoros-patak felőli hátsó bejáratnál tudnak a vendégek jegyet váltani. Mint arra emlékezhetnek, a főbejárat épületének megújítása tavaly novemberben kezdődött. A most elkészült bővítés és korszerűsítés jelentősen növeli majd látogatóink komfortját. Ez az átépítés az első lépése egy háromlépcsős beruházásnak. Elkészült terveink alapján folytatásként a már mindenki által nagyon várt fedett fürdő és wellness épület megvalósítását tervezzük.

Bogácsi Gyógy-és Strandfürdő vezetősége

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!