BOON - PR cikk

2018.03.20. 14:38

Lézervágás az Innovative Cnc Center Kft.-nél

<p class="xmsonormal" style="text-align: left" align="center"><span style="color: #212121"><strong>Az <strong>Innovative Cnc Center Kft</strong>. vállalati partnerek számára felajánlja a szabad lézervágó kapacitását.</strong> </span>

Az Innovative Cnc Center Kft. vállalati partnerek számára felajánlja a szabad lézervágó kapacitását.

Kedves leendő Partnerünk!

Az Innovative Cnc Center Kft 2016-ban kezdte meg gyártói tevékenységét. Fő profilunk a mezőgazdasági gépalkatrészek gyártása. Gépparkunk, s így szolgáltatási körünk bővítésének köszönhetően már szélesebb körű piaci igényeket is ki tud elégíteni versenyképes áron.

Miskolc – Diósgyőr területén található telephelyünkön, a saját alkatrészek gyártása mellett időről-időre rendelkezünk szabad lézervágó kapacitással, melyet ezúton szeretnénk felajánlani vállalati partnerek számára.

Cégünk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt a lézervágás területén. Legyen az nagyszériás tömegcikk vagy speciális egyedi alkatrész. Daruzott csarnokunkban megoldott a lemeztáblák és alkatrészek biztonságos mozgatása is, a rakodást nagy teljesítményű targonca segíti.

A lézervágást hozott anyagból is elvégezzük, de igény szerint mi is tudjuk biztosítani az alapanyagot.

Igény szerint vállaljuk a munkadarabok egyedi megjelölését, cikkszámozását, csomagolását, szállítását is.

A megrendelői igényeknek megfelelően nagy figyelmet fordítunk a határidők betartására és a pontos munkára. Cégünk erénye a nagyfokú rugalmasság és ügyfélbarát hozzáállás.

Vágási kapacitásunk:

Maximális lemezméret: 1500×3000 mm

Vágási lemezvastagság:

- szénacél esetében: 2-12 mm-ig

Április végéig 13.000 Ft / rezsióradíj áron vállaljuk a megrendeléseket!

Ajánlatkérését a következő e-mail címre várjuk:

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!