BOON - PR cikk

2017.12.06. 13:09

4 különleges fagyasztószekrény amit sokan elfogadnának

Az otthonunk egyik nemes dísze a fagyasztószekrény, ami sokszor okoz örömet  - nem csak a háziasszonyoknak – de az egész családnak. A lefagyasztott ételek és finom húsok mellett mindig megbújik egy eltitkolt doboz fagylalt amit a gyerekek örömmel majszolnak majd el a bőséges ebéd után egy napos, nyári hétvégén.

Az otthonunk egyik nemes dísze a fagyasztószekrény, ami sokszor okoz örömet  - nem csak a háziasszonyoknak – de az egész családnak. A lefagyasztott ételek és finom húsok mellett mindig megbújik egy eltitkolt doboz fagylalt amit a gyerekek örömmel majszolnak majd el a bőséges ebéd után egy napos, nyári hétvégén.

A forró, tikkasztó melegben pedig a hűtőből előkapott jégkockák fogják szebbé tenni a napunkat. A fagyasztószekrények másik előnye, hogy nem kell kidobnunk az ételmaradékokat, azokat lefagyasztva, később kiolvasztva újra fenséges lakomát csaphatunk belőle.

A hűtőkben sorakoznak a heti menü fontosabb elemei is. Sokszor találunk különféle fagyasztott húsokat, halakat, zöldségeket de akár előre elkészítette, fagyasztott gyorsételeket is. A fagyasztott gyors ételek előnye, hogy csak a fagyasztószekrényből kell gyorsan kivenni ebéd előtt fél órával, bedobni a sütőbe vagy megmelegíteni a mikróba és már is fogyaszthatjuk hosszas előkészületek és felesleges főzési műveletek nélkül.

A számtalan előny mellett manapság már fontos kialakítás, a stílus és a megjelenés is funkcionalitás mellett. A gasztronagyker.hu pedig összegyűjtött néhány olyan fagyasztószekrényt, amit szinte bárki elfogadna az otthonába.

A fél konyhát elfoglaló, dupla ajtós fagyasztószekrény

Ez az ezüst színekben pompázó, dupla ajtós fagyasztó szekrény nem csak óriási hellyel rendelkezik, de víz és jég adagolóval is fel van szerelve. A dupla ajtók mögött számtalan üvegpolc található, ahol egyik oldalon a fagyasztott termékeket, másik oldalon a hűtőbe szánt termékeket tárolhatjuk. A dupla ajtó előnye, hogy nem kell sem nyújtózkodnunk sem lehajolnunk mint egy alul-felül tölthető hűtőknél, egyszerűen csak kinyitjuk oldalra, mint egy szoba ajtót és már is elénk tárul a benne lévő megannyi kincs.

A hűtőszekrény alkalmas zöldségek, gyümölcsök, felvágottak hűtésére de akár a fagyasztó részében hosszú ideig őrizhetünk meg húsokat és más fagyasztott ételeket is. A nagy fagyasztószekrény részét képezi az a fa szerkezet is, amibe tésztákat, fűszereket és más sütéshez-főzéshez való hasznos kellékeket és hozzávalókat tárolhatunk. Bár sok helyet foglal, nagyon sok minden el is fér benne.

Kompakt fagyasztószekrény modern kialakításban

A kissé zsúfolt „minden az egyben” jellegű fagyasztószekrény igazi modern bútordarabja lehet a konyhánknak. A hűtőt körülvevő szekrényben nem csak a sütő és a mikró kapott helyet, de az étkészletek, tányérok és más sütéshez használt eszközök és felszerelések is.

A bal oldalán fiókos rendszerben tárolhatjuk a sütéshez, főzéshez szükséges alapanyagokat, melyek nem igényelnek hűtést. A fagyasztó szekrény pedig hosszan frissen fogja tartani a hosszú időre lehűtött ételkülönlegesség alapanyagait is. A stílusos fa kialakítás, dizájnosan teszi egyedivé e bútordarabot.

A titkos ajtós fagyasztó szekrény

Az ezüst, modern előlap mellett egy fa szerkezetű, klasszikus – mármár antik kialakítású ajtó helyezkedik el. Ez a kialakítás kissé megtöri a rendet, hiszen egy szekrényben ötvözi a modern stílust és az antik eleganciát.

A fagyasztószekrény egyik oldalán egy ajtós fűszertartó és borhűtő rész található, középen pedig a modern, széles, tömzsi hűtőszekrény, alul fagyasztós fiókokkal, felül hűtő résszel. A kompozíció másik oldalán egy fehéres polcrendszer kapott helyet, amely egy régi stílusú szekrényeken áll. Az összeállítást a faházikó stílusához alakították ki, amelyben ez a hűtő található.

A modern, beépített fagyasztószekrény

Az egyik legszebben letisztult krémszínű konyhaszekrény egy modern hűtőt rejt. Az alul fagyasztó fiókokkal, felül hűtő résszel rendelkező gép stílusosan simul be a konyhai bútordarabba. Becsukott állapotban teljesen elrejti a hűtőnket, a fa borításnak köszönhetően.

A modern konyha egyik ékessége lehet, ez a modern stílust képviselő, fagyasztószekrény. Az amerikai konyhák dísze ínycsiklandozó étel halmazzal várja a munkában megfáradt házigazdákat és mindig rejt valami édességet a gyerekeknek is. Úgy gondolom, ezt a fagyasztószekrényt is bárki örömmel elfogadná otthonra.

Fotók forrása: pinterest.com

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!