BOON - PR cikk

2017.11.11. 17:20

Palacsinta partizánok az avasi pincék között

<strong>Immár 11. esztendje, hogy a miskolci Creppy PalacsintaHáz útjára indította palacsintás gasztro forradalmát, melyet az avasi pincevilág szívéből irányít a mai napig.</strong>

Immár 11. esztendje, hogy a miskolci Creppy PalacsintaHáz útjára indította palacsintás gasztro forradalmát, melyet az avasi pincevilág szívéből irányít a mai napig.

Egy innovatív elképzelés és számos merész gondolatok köré építette fel a márkát a Creppy csapata az elmúlt bő évtizedben, mely mára a régió egyik legjobb éttermévé, egyik fő turisztikai vonzerejévé varázsolta a Creppy PalacsintaHázat.

Ezt számos média visszhangos elismerés, megjelenés támaszt alá, de a legnagyobb elismerés mégis a vendégek pozitív, támogató szavai, melyből rengeteg áll rendelkezésre folyamatosan.

Ezt tapasztalhatta, aki részt vett a Creppy PalacsintaHáz 11. szülinapi eseményén. Fantasztikus élmény volt, egy kis múlt idézéssel és jövőbe tekintéssel, Palacsinta Patrikkal és elbűvölő történetével, illetve a miskolci Nemzeti Színház színészeinek különleges köszöntőjével.

Aki még nem járt a Creppy PalacsintaHázban, feltehetően el sem tudja képzelni, hogy mit lehet kihozni az „egyszerű” palacsintából. A Creppy szerint a palacsinta az egyik legjobban variálható köret, melyhez különleges ragukat, feltéteket párosítva szenzációs fogásokat lehet elkészíteni. Egy Svejk kedvence vörösboros marhapörkölttel, juhtúrós tejföllel locsolt zöldséges palacsinta tekercsekkel, szalonnatepertővel megindítja az ember fantáziáját. Az édesek közül pedig például a Díva palacsinta szedres-vaníliás túrókrémmel töltött palacsintaszirmai ébresztenek vágyat egy jó desszertezésre. Most csak kettőt emeltem ki a több, mint 80 féle fogás közül, mely mind magában hordozza ezt a különlegességet.

A Creppy PalacsintaHáz eltökélt azon törekvésében, hogy folyamatosan megújulva folytassa gasztro forradalmát, minden nap különlegességekkel kápráztatva el a hozzá látogató vendégeit. Valódi kulináris élményközpontként említik sokan a Creppy PalacsintaHázat, ahol az egyedülálló fogások kiegészülve egy különleges atmoszférával és speciális, ugyanakkor családias kiszolgálással teremtik meg a vendégek számára azt a felülmúlhatatlan Creppy élményt, amihez foghatót máshol nem tapasztalhatnak.

A Creppy Csapata elkötelezett abban, hogy minél több embernek megízlelhesse fogásait, megérezhesse a Creppy különlegességét. Ezen dolgoznak több, mint 10 éve és kijelentették, hogy a jövőjük még csak most kezdődik, óriási dolgok várnak a Creppyre és vendégeire az elkövetkezendőkben.

Asztalfoglalás az alábbi számon:

+36 70 374 3671

3530 Miskolc, Mélyvölgy utca (Nagyavasi pincesor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!