BOON - PR cikk

2017.04.11. 16:45

Jön! - A Miskolci Lakás- és Autóvásár

<strong>2017. április 22-én és 23-án</strong> Miskolcon, az <strong>ITC Székházban </strong>kerül megrendezésre a régió legnagyobb autókiállítással egybekötött lakásvására, ahol egy helyen találkozhatnak a lakáskeresők, lakáseladók, és a régió ingatlanokkal foglalkozó képviselői.

2017. április 22-én és 23-án Miskolcon, az ITC Székházban kerül megrendezésre a régió legnagyobb autókiállítással egybekötött lakásvására, ahol egy helyen találkozhatnak a lakáskeresők, lakáseladók, és a régió ingatlanokkal foglalkozó képviselői.

Emellett mindenki tesközelből megismerkedhet a vezető autómárkák legújabb modelljeivel. Itt minden információt megkapnak látogatóink hitelekről, biztosításokról, lakberendezési trendekről, és az újonnan épülő ingatlanokról, lakóparkokról is. Autókiállításunkon a legújabb és legközkedveltebb modellekkel találkozhatnak az érdeklődők.

Várunk mindenkit, aki lakást, illetve házat keres vagy eladna, lakásfelújításon gondolkodik, lakberendezne, autót vásárolna vagy cserélne, illetve egy kellemes szombati és vasárnapi családi kikapcsolódásra vágyik.

Szakmai előadásokkal, nyereményjátékokkal, színes programokkal várjuk az érdeklődőket, a gyerekeknek Maya Játszóparkkal kedveskedünk.

A BELÉPÉS INGYENES!

Nyitva tartás:

2017. április 22. szombat: 10-18

2017. április 23. vasárnap: 10-18

Helyszín: ITC Székház, Miskolc, Mindszent tér 1. A parkolás egész hétvégén ingyenes!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!