BOON - PR cikk

2016.11.28. 13:41

Emberközpontúság, elhivatottság, felelősségtudat

<p style="background: white;"><b><span style="font-family: Liberation Serif ,serif; color: black;">Némely társasházkezelőnél a lakások és a benne lakók csak „albetétek", melyek után kezelői díjat számolnak fel. Az Atlas-Haus Társasházkezelő Kft. ezért arra az elhatározásra jutott, hogy ezt a tevékenységet lehet teljesen másképpen végezni - jelentette ki Szabó Tibor ügyvezető.</span></b>

Némely társasházkezelőnél a lakások és a benne lakók csak „albetétek", melyek után kezelői díjat számolnak fel. Az Atlas-Haus Társasházkezelő Kft. ezért arra az elhatározásra jutott, hogy ezt a tevékenységet lehet teljesen másképpen végezni - jelentette ki Szabó Tibor ügyvezető.

Társaságunk tagjai több éven keresztül dolgoztak vállalkozóként számos ingatlan- és társasházkezelőnek (festés, mázolás, burkolás, szigetelés, víz- és villanyszerelés, egyéb épületgépészeti és állagmegóvási munkálatok). Ezen munkálatok elvégzésére tapasztalt, megbízható szakemberekkel rendelkezünk - érvelt Szabó Tibor. Más társasházaktól is megkeresnek bennünket, azok, akik nincsenek megelégedve ott a házkezelővel, mi azt javasoljuk nekik, hogy jöjjenek át a mi társasház-kezelőségünkhöz, mert teljesen más alapon működik a miénk. Nem ismerjük más társasházkezelőkkel szemben azt a fogalmat, hogy „albetétek", mi a lakókkal élő kapcsolatot tartunk fenn. Igyekszünk ezt a tevékenységet a legmagasabb színvonalon ellátni és lehetőleg hosszú távon. Munkatársaink szemléletére jellemző, hogy állandóan ott vannak a helyszínen, előzetes hívás nélkül is ellenőrzik a műszaki dolgokat és hibák esetén segítünk. Együtt élünk a házak lakóival, ilyet senki nem csinál Miskolcon. Minden igényt kielégítő irodánk gépjárművel és tömegközlekedési eszközökkel is jól megközelíthető. Állandó telefonügyeletet tartunk. Számunkra alapkövetelmény a pontosság, a megbízhatóság, a precizitás, a szorgalom, az emberközpontúság - hangsúlyozta Szabó Tibor ügyvezető.

Atlas-Haus Kft. Társasházkezelő Kft.

3530 Miskolc, Arany János u. 35. fsz/1.

Telefon: 06-46/321-607 06-30/945-8555

Ügyfélszolgálati iroda nyitva tartás:

H-Cs: 8.00-17.00, P: 8.00-14.00, Szo-V: zárva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!