BOON - PR cikk

2016.04.26. 14:47

Piknikkel egybekötött majálissal és őrületes Avalon sportnappal indul a május Miskolctapolcán

<strong>Május elsején kicsik-nagyok egyaránt megtalálják a szórakozási lehetőséget a miskolctapolcai Avalon Parkban, míg a rákövetkező hétvégén, május 7-én az egész napot a sportnak és mozgásnak szentelhetik a vendégek.</strong>

Május elsején kicsik-nagyok egyaránt megtalálják a szórakozási lehetőséget a miskolctapolcai Avalon Parkban, míg a rákövetkező hétvégén, május 7-én az egész napot a sportnak és mozgásnak szentelhetik a vendégek.

Május elseje idén nem csak a majálisról, de az édesanyákról is szól. A Maya Játszóparkban a gyerekek, ha csúszás, mászás, ugrálás közben, vagy után egy kis kreatív játékra vágynak és szeretnék meglepni édesanyjukat anyák napja alkalmából, animátorok segítségével kézműves foglalkozásokon ajándékot készíthetnek, melyet egy közös anya-gyermek fotóval elkészítésével koronázhatnak meg. A majálisi hangulatról délután a színpadon a Fantom Együttes gondoskodik, míg a piknikhez a nyári konyhában készülnek majd a finomságok.

Az egészségtudatos és sportos életmódot kedvelők számára hagyományteremtő módon Avalon-Scitec Sportnapot szerveznek május 7-re a parkban. A program keretein belül fekvenyomó versenyre, 5km-es jótékonysági családi futásra és félmaratonra lehet nevezni,az Avalon Park műfüves pályáján pedig Miskolc legjobb edzőivel ingyenes fitnesszórán vehet részt minden érdeklődő. Különböző sportágak neves sportolói bemutatókat tartanak, ahol mindenki megismerkedhet a judoval, K1-el és a birkózással is. Természetesen a gyorsasági sportok kedvelőnek is érdemes kilátogatni a parkba, mert a HELL Kart pályán gokart versenyben mérhetik össze az erejüket. Az Avalon-Scitec Sportnapon a gyermekeket sorversenyekkel, vetélkedőkkel várják a Maya Játszóparkban, ahol a mozgás és a versenyzés örömét ők is átélhetik.

 

Bővebb info és részletes programleírás: http://avalonpark.hu/sportnap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!