BOON - PR cikk

2016.03.03. 15:49

Érkeznek a számítógép adományok

<strong>Érkeznek a felajánlások a Novashop felhívására, a feleslegessé vált gépeket felújítva juttatják el olyan rászoruló családoknak, ahol egyébként nehezen kerülhetne számítógép az asztalra. A felajánlásokat március 31-ig várják.</strong>

Érkeznek a felajánlások a Novashop felhívására, a feleslegessé vált gépeket felújítva juttatják el olyan rászoruló családoknak, ahol egyébként nehezen kerülhetne számítógép az asztalra. A felajánlásokat március 31-ig várják.

Itt az alkalom, hogy hozzáfogjon a tavaszi nagytakarításhoz! Kezdje a használaton kívüli számítógéppel, melyeket a Novashop újra munkába állít és rászorulóknak juttat el. Nincs más dolga, csak vigye be elavult, akár működésképtelen számítógépét, laptopját a Novashop Miskolc, Soltész N. K. u. 30. szám alatti üzletébe!

Számítógépet igényelhetnek óvodák, iskolák, jótékonysági civil szervezetek, alapítványok, akiknek már tényleg nagyon régi, lassú számítógépeik vannak, vagy bővítenék a gépparkot, hogy munkájukat hatékonyabban tudják végezni.

A pályázatban le kell írni, hogy ki a pályázó, mivel foglalkozik, és milyen gépekkel rendelkeznek, valamint hogy mire lenne szükségük. A pályázatokat e-mailben az [email protected] e-mail címre várják. Az elbírálás érkezési sorrendben történik, és írásban értesítik a nyertes pályázókat.

A pályázattal és a felajánlásokkal kapcsolatban bővebb felvilágosítást a 46/347-616-os telefonszámon és az [email protected] e-mail címen, valamint személyesen a Miskolc, Soltész N. K. u. 30. szám alatti üzletben lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!