BOON - PR cikk

2016.02.28. 16:54

Első helyen a mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa

A mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa jelentős győzelmet aratott 2015-ben is a világ első számú turisztikai portálján, a TripAdvisoron (<a href="https://www.tripadvisor.co.hu/" target="_blank">https://www.tripadvisor.co.hu/</a>).

A mátrafüredi High-Tech Sportok Bázisa jelentős győzelmet aratott 2015-ben is a világ első számú turisztikai portálján, a TripAdvisoron (https://www.tripadvisor.co.hu/).

A turisztikai portál véleménye azért is fontos, mert nem csak a hazai, de a külhoni közönség is javarészt erről az oldalról tájékozódik. A TripAdvisoron ugyanis nem fizetett hirdetések, vagy a szolgáltatók információi befolyásolják a döntést, hanem azon felhasználók véleménye szerepel, akik résztvevőként már meggyőződtek az adott turisztikai attrakció kínálatának színvonalasságáról.

A TripAdvisor az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb turisztikai közösségi portál a világon, ezért az itt napvilágot látott vélemény sokat ér!

A Gyöngyös-Mátra TDM tagja, a High-Tech Sportok Bázisa 400 feletti véleménnyel a portál mérése alapján abszolút első helyezést ért el Észak-Magyarországon az oldalon megjelenő összes szolgáltató és nevezetesség közötti megmérettetésben: https://www.tripadvisor.co.hu/Attractions-g2389774-Activities-Northern_Hungary.htm.

A HSB olyan helyszíneket/programokat utasított maga mögé, mint az Egri vár, a Barlangfürdő Miskolc-Tapolcán, vagy például Tokaj városa.

A mátrafüredi bázis az országos mezőnyben is első helyen áll a vidéki attrakciók között, mégpedig a Túrák és tevékenységek kategóriában: https://www.tripadvisor.co.hu/Attractions-g274881-Activities-Hungary.html.

A minősítés azt is jelenti, hogy a HSB szolgáltatásait igénybe vevők szívesen megosztják a kellemes élményeket másokkal, szívesen ajánlják a Bázist. Teszik ezt azért, mert az itt szerzett élmény minősége valóban magas színvonalú és egyedi. A Bázis igazi ereje abban is rejlik, hogy nem csak megszólítani tudja vendégeit, de rá tudja venni arra is, hogy tapasztalatait másokkal is megossza.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!