BOON - PR cikk

2015.12.18. 15:32

High-tech élménytúrák a Mátrában az év minden napján

Ajándékozz életre szóló élményt karácsonyra! Szabadság, élmény, csúcstechnika – mindez együtt Magyarország egyetlen segway off-road túráin. 

Ajándékozz életre szóló élményt karácsonyra! Szabadság, élmény, csúcstechnika – mindez együtt Magyarország egyetlen segway off-road túráin. 

Irány a természet: 4 helyszínen, több mint 50 féle élmény vár a High-Tech Sportok Bázisanak szervezésében!

Mind a 4 évszakban rendelkezésedre állnak az általunk kínált programok, legyen az Terepsegway, Airboard, vagy hófánkozás elektromos Ranger-rel!

Csatlakozz ahhoz a több 10 ezer elégedett emberhez, kiknek felejthetetlen emlékeket szereztünk! Használd az élményed megvásárlásakor az FB2015 kuponkódot, és azonnali kedvezményt biztosítunk számodra: 25 ezer Ft-os vásárlás felett 5 ezer Ft kedvezményt biztosítunk, illetve automatikusan részt veszel Karácsonyi nyereményjátékunkon, melyen wellness hétvégét nyerhetsz a Galyatetői Grand Hotelben****, vagy egy 130.000 Ft értékű HSB Bakancslista ajándékutalványt, mellyel 19 féle programot próbálhatsz ki 2016-ban!

Kattints és rendeld meg MOST: High-Tech Sportok Bázisa webáruház

Ha kérdésed van, tedd fel e-mailben: [email protected]

SOS ajándékvonal: 20/4494444

Extrém élményeket és Boldog Karácsonyt kívánunk!

 

 

 

 

.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!