BOON - PR cikk

2015.09.10. 10:47

Nyári Károly első miskolctapolcai koncertjének az Avalon Park ad helyszínt

<strong>Folytatódnak a hangulatos koncerttel egybekötött vacsoraestek az Avalon Parkban. A hangulatról és a slágerekről ezúttal Nyári Károly gondosodik.</strong>

Folytatódnak a hangulatos koncerttel egybekötött vacsoraestek az Avalon Parkban. A hangulatról és a slágerekről ezúttal Nyári Károly gondosodik.

Nyári Károly, zongorista, dalszerző, énekes, napjaink egyik legfoglalkoztatottabb előadóművésze, akinek karrierje töretlen, folyamatos sikerekben és elismerésben van része, először zenél Miskolctapolcán szeptember 19-én.Az X-faktorból ismert Nyári lányok édesapja 1986-tól szóló karrierjét Hollandiában kezdte, ahol többéves tartózkodása alatt kimagasló sikereket ért el. A Bartók Béla Zeneművészeti Konzervatórium jazz-zongora tanszakán végzett művész számos világsztárral játszott együtt külföldi fellépései alkalmával úgy mint, Mariah Carey, Phil Collins, Michael Jackson, Elton John, Pavarotti vagy Frank Sinatra, aki saját mikrofonját is a művésznek ajándékozta egy közös fellépést követően.

A hazai közönség az előadót a nemzetközi sikerek után megjelent albumainak, valamint a rádió, televízió élő show műsorainak köszönhetően ismerte meg. Magyarországon is több világsztárnak játszott, többek között Robbie Williams-nek, Paul McCartney-nak, Sting-nek, Michael Jackson-nak, Madonna-nak, vagy Antonio Banderas-nak, akik mind elismerően nyilatkoztak napjaink méltán népszerű zenészéről.

Nyári Károlyt először hallgathatja meg élőben a nagyközönség Miskolctapolcán, ráadásul az Avalon park festői környezetében. Egy különleges és egyedülálló, gourmet vacsorával egybekötött zongoraesten lép fel a park különtermében. Az öt fogásos vacsora során vendégeink olyan különleges fogások közül választhatnak többek között, mint az omlós bárány sült bacon szalonnás ceruzababbal és mogyoróburgonyával, grillezett argentin hátszín ruccolával és frontina sajt forgáccsal, vagy Tanyasi csirke supréme sült libamájjal, Kedvessy mártással és vajas galuskával. Vendégeink kiváló szórakozásáról és a felejthetetlen gasztronómiai élvezetekről ezúttal is gondoskodunk!

 

A Rakonczai Imre piano est fantasztikus hangulatban és ízek között telt, így aki esetleg nem tudott részt venni azon a káprázatos estén, élje át most az isteni ízkavalkád és zongorajáték remek párosítását!

A 46/200-241-es telefonszámon kollégáink kérdés és foglalás esetén állnak rendelkezésükre, a jegy elővételben, korlátozott számban váltható a helyszínen.

További info: avalonpark.hu/programok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!