BOON - PR cikk

2015.09.25. 14:45

Micsoda nyár volt!

„<em>A hőmérő többször is kiakadt, árnyékot kerestünk, és ha tehettük, koktéllal a kezünkben, jó zenéket hallgatva hűsöltünk a vízparton.</em>” – összegezte az elmúlt három hónapot a napokban egy Ozone FM hallgató. Állítólag 145 éve nem volt ilyen forró nyár Magyarországon. Hódított az türkizkék, bajnok lett a Miskolci Jegesmedvék csapata, és minden idők legtöbb fesztiválját szervezték megyénkben. &nbsp;

A hőmérő többször is kiakadt, árnyékot kerestünk, és ha tehettük, koktéllal a kezünkben, jó zenéket hallgatva hűsöltünk a vízparton.” – összegezte az elmúlt három hónapot a napokban egy Ozone FM hallgató. Állítólag 145 éve nem volt ilyen forró nyár Magyarországon. Hódított az türkizkék, bajnok lett a Miskolci Jegesmedvék csapata, és minden idők legtöbb fesztiválját szervezték megyénkben.

 

Mindeközben az Ozone FM is tette a dolgát

 

A napi szórakoztatás és tájékoztatás mellett az Ozone FM kitűzött maga elé egy célt, aminek eddigi eredményeit a következőképpen értékeli egy rádióspotban:

Van az a pont, amikor a hegymászó felér a csúcsra és körbenéz. Látja a megtett utat, összegez. Az Ozone Fm is megmászott egy nagy hegyet! Micsoda nyár volt! Több tízezres tömeget mozgattunk meg! Kezdődött a Miskolci Jegesmedvékkel, aztán promóció az Auchanban, Family Perfect Day, ott voltunk az XXL Bevásárlóközpont nyitásánál, a Tiszaújvárosi Halászléfőző Fesztiválon, a Praktiker Családi Napon, a Szerencsejáték Zrt. standján a Tócsni Fesztiválon, és hatalmas bulit csináltunk Muhiban, az Ozone Beach Partyval! Köszönjük Miskolc! Gyertek velünk továbbra is, hódítsunk meg új csúcsokat a maximumon!”

 

Kék lufik, fagyi, terasz, koktél, beach hangulat és a legnagyobb slágerek

 

A megyeszékhelyen járva akarva-akaratlan találkozhattak az emberek az Ozone FM-mel idén nyáron. A mozgóstúdió több alkalommal is felbukkant Miskolc utcáin; a kamiont markáns megjelenésének köszönhetően lehetetlen volt nem észrevenni. A városháztéren sétálók Ozone koktélt kortyolhattak az Ozone FM teraszon, kicsik és nagyok egyaránt enyhítették a hőséget az Ozone fagyival. A kék lufit és ajándékokat osztogató Ozone hosetessek számtalanszor színesítették Miskolc főutcáját. Nem kis feltűnést keltett az a limuzin, mely a villamossíneken végighajtva az első Ozone Beach Partyra invitálta a járókelőket Muhiba.

 

Szórakoztat és tájékoztat már Heves város környékén is

 

A nyári programajáló műsorokból rendszeresen értesülhettek a rádióhallgatók a megye számos településén szervezett eseményekről. Így is fogalmazhatnánk: az Ozone FM-mel bulit, fesztivált, szabadtéri színházi előadást, gasztronómiai eseményeket, bevásárlást lehetett tervezni.

Az Ozone FM mára kivívta az ország legnagyobb vidéki kereskedelmi rádióhálózatának járó címet, amihez nagyban hozzájárult Kelet-Magyarországon – Borsod-Abaúj-Zemplén megye mellett – Heves város és körzetének meghódítása is.

A töretlen sikerhez hozzátartozik az üzleti és startégiai partnerek egyre bővülő köre, hiszen az elmúlt néhány hónapban egyre többen népszerűsítik termékeiket, szolgáltatásaikat és rendezvényeiket a 96,3 hullámhosszán.

A fentieket összegezve méltán kijelentheti az Ozone FM: Micsoda nyár volt!

 

R.Tóth Kata

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!