BOON - PR cikk

2015.02.27. 11:58

Kamion mély dekoltázzsal Miskolcon

Rendületlenül rója Miskolc útjait az Ozone FM kamionja. A jármű nem kis feltűnést keltett a városban az oldalán található csinos, és MELLesleg tehetséges lemezlovas hölggyel. Nemcsak vizuálisan okoz élményt a kamion, nyerni is lehet vele!

Rendületlenül rója Miskolc útjait az Ozone FM kamionja. A jármű nem kis feltűnést keltett a városban az oldalán található csinos, és MELLesleg tehetséges lemezlovas hölggyel. Nemcsak vizuálisan okoz élményt a kamion, nyerni is lehet vele!Kétség sem fér hozzá az Ozone FM megérkezett, amit nem csupán a rádió kamionja hirdet. A járművel együtt jött valami különleges, egyedi, fáradhatatlanul pulzáló, megdönthetetlenül erős, kék színű energia is. Egyenesen a város szívébe nyílalt ez az energiasugár, és már most érezhető: valami örökre megváltozott Miskolcon.

Miskolc több pontján feltűnt az elmúlt napokban az Ozone FM kamionja. A legtöbben kitörő örömmel csodálták a kerekeken guruló, feltűnő mozgóstúdiót. Természetesen a legnagyobb feltűnést a kamion oldalára festett – alulöltözött, dús keblű – hölgy jelentette. A jármű küldetéssel érkezett a városba. A kamion mintegy préda szerepet töltött be az elmúlt napokban, a hallgatók vadásztak rá. Az Ozone FM 96,3-on szóló felhívás alapján rengetegen készítettek közös fotót a kamionnal, küldték el a stábnak és szálltak ringbe az Ozone FM-es nyereményekért. Miskolc több pontján okozott kisebb közlekedési káoszt a jármű.

Az Ozone FM kamionja a jövőben is előfordul majd Miskolcon, vagy éppen a város környéki utakon. Így hirdetve, hogy visszavonhatatlanul Mmmmmmegérkeztett a város legújabb rádiója!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!