BOON - PR cikk

2014.06.11. 15:38

Hell: egy pokoli jó munkahely!

<strong>A sikeres magyar vállalat dolgozói egy különleges céges flashmob alkalmával tettek tanúbizonyságot arról, hogy mindannyian szeretik a munkájukat és a fogyasztókért mindent megtesznek, még szerepelni is hajlandók.</strong>

A sikeres magyar vállalat dolgozói egy különleges céges flashmob alkalmával tettek tanúbizonyságot arról, hogy mindannyian szeretik a munkájukat és a fogyasztókért mindent megtesznek, még szerepelni is hajlandók.

A videót a HELL legújabb, a magyar kereskedelmi csatornákon és Európa számos országában futó reklámfilmje ihlette, ahol a fogyasztókat megszemélyesítő különleges karakterek az újzélandi, ősi maori tánc elemeivel mondják el, milyen érzés, amikor az ember felbont egy energiaitalt… (az eredeti reklámfilm ">itt tekinthető meg)

Több éves szünet után igazán figyelemfelkeltő, szórakoztató reklámfilmmel állt elő a Magyarországon már 2010 óta piacvezető magyar energiaital márka. A Hell Energy esetében erőteljesen és folyamatosan bővülő export tevékenység, valamint külföldön is egyre erősödő piaci pozíciója indokolta a globális márkaépítés erősítését, melyet saját reklámfilm elkészítésével és az erre épülő több országot érintő nemzetközi kampány megvalósításával szeretne elérni. Ehhez kapcsolódóan egy olyan – a cégcsoport valamennyi dolgozóját érintő – kezdeményezéssel is előrukkolt, amire a hazai vállalatok esetében eddig nem igen volt példa: a reklámfilm eredeti koncepcióját továbbgondolva és a vállalat dolgozóira és cégfilozófiájára szabva, saját ’Hell haka himnuszt’ talált ki és adott elő.

A reklámfilm ihlette sztori, melyben a gyár alkalmazottaitól, a kamionsofőrökön keresztül az értékesítésben dolgozókon át, a marketing osztályon és a vezetőkön keresztül mindenki, egytől-egyig részt vett, a Hell szikszói gyárában elevenedik meg. Az eredeti reklám szövegét átírva, a koreográfiát a tűző napon több órát gyakorolva, statisztákat megszégyenítő elszántsággal adta elő a céges piknikkel egybekötött forgatási napon a Hell csapata. A flashmobban valóban kizárólag a vállalat dolgozói vettek részt, azonban ugyanolyan profi körülmények között vették fel, mint a reklámfilmet magát. A több kamerával, sőt még egy sportrepülővel madártávlatból is rögzített felvételek felhasználásával készülő anyagot ugyanaz a cég, az OMG készítette, mint a Hell számos más videóját, többek között profi gyárfilmjét is.

A szórakoztató kezdeményezés és a Hell szuper csapata az alábbi linken tekinthető meg:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!