BOON - PR cikk

2014.03.24. 12:42

Vízügyi objektumokat őriz a Jánosik Kft. Biztonsági Szolgálata

&nbsp; A Jánosik és Társai Kft. Biztonsági Szolgálata eredményesen zárta az előző esztendőt. A pályázatokon sikeresen szerepelve újabb megbízásokat nyertünk el és több mint 30 százalékkal tudtuk növelni az ágazat árbevételét - <em>tájékoztatott <strong>Jánosik Lajos</strong>, a társaság tulajdonosa.</em>

 

A Jánosik és Társai Kft. Biztonsági Szolgálata eredményesen zárta az előző esztendőt. A pályázatokon sikeresen szerepelve újabb megbízásokat nyertünk el és több mint 30 százalékkal tudtuk növelni az ágazat árbevételét - tájékoztatott Jánosik Lajos, a társaság tulajdonosa.

Őrző - védő és vagyonvédelmi tevékenységükkel elsősorban közintézmények, gyárak, energiaszolgáltatók, oktatási és kulturális intézmények igényeit elégítik ki. Az ország egész területén szolgáltatnak.

Az elmúlt időszakban bővült a szakmai szolgáltatási palettájuk. Ennek eredményként kiemelt besorolású irodaházakban látnak el recepciós feladatokat, illetve portaszolgáltatást például a Munkaügyi Hivatalokban. Megrendelői igényekre reagálva fegyveres őrszolgálatot is teljesítenek.

Speciális vagyonvédelmi feladatra kaptak megbízást a Közép-Tisza- vidéki Vízügyi Igazgatóságtól. Nagy kiterjedésű szabad területen, vízügyi objektumokat kell megóvniuk lopás és rongálás ellen. Ehhez helyben megteremtették a gépkocsis járőrszolgáltatás ellátásának valamennyi feltételét.

A Kiskörei Szakmérnökséghez tartozó Kiskörei Vízlépcső üzemi híd területét, a Tiszaroffi árvízszint – csökkentő tározó Déli műtárgyának tiszabői körzetét, valamint a Nagykunsági és Hanyi - tiszasülyi árvízszint-csökkentő tározó töltéseit kell rendszeresen és folyamatosan gépjárművel ellenőrizni. Kiemelt figyelmet kell fordítani a töltéseken található nagyszámú műtárgynak a megőrzésére is. A felügyeletükre bízott terület közel 111 négyzetkilométer kiterjedésű, melynek egy alkalommal történő ellenőrzéséhez átlagosan 120 kilométer utat kell megtenniük.

A gépkocsizó járőrök szakmai képzésekor elsajátították az őrzött terület adottságait, törekedtek jó lakossági kapcsolatok kialakítására, hogy hatékonyan tudják megvédeni a megrendelők vagyonát és visszaszorítsák a rongálásokat.

- A járőrszolgálat felállításával az általunk őrzött területeken jelentősen nőtt a vagyonbiztonság. Ezen túl, a biztonsági szolgálat szakemberei kockázati tényezőkre épített vagyonvédelmi javaslatokat dolgoznak ki, segítik ezzel a megrendelőink belső szabályozásait is – nyilatkozta Jánosik Lajos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!