BOON - PR cikk

2014.02.26. 11:44

Kuponnal spórolni? Nézzük a miskolci lehetőségeket!

Étkezz, sportolj, vásárolj, de maradjon is a tárcádban! Csupán néhány gombnyomás és kedvezményes áron vásárolhatsz márkás ruházati termékeket vagy több száz forintot spórolhatsz pizzarendeléseden! Mindezt az onlinekupon.hu segítségével.

Étkezz, sportolj, vásárolj, de maradjon is a tárcádban! Csupán néhány gombnyomás és kedvezményes áron vásárolhatsz márkás ruházati termékeket vagy több száz forintot spórolhatsz pizzarendeléseden! Mindezt az onlinekupon.hu segítségével.

Hogyan lehet kiváló termékekhez, szolgáltatásokhoz hozzájutni, mégis rengeteget spórolni? Egy eddig Magyarországon keveset használt vásárlási formát vehetnek igénybe azok, akik ellátogatnak az onlinekupon.hu weboldalra. A Mediamotion Kft. felismerte, hogy járhatnak legjobban a vásárlók és a hirdetők is. Nem véletlen, hogy az országban a három legjobb kuponos cég közé választották őket.

A nyugati országokban és az USA-ban évtizedes hagyománya van a vásárlás ilyen formájának. Az eljárás rendkívül egyszerű: csak el kell látogatni a weboldalra, kiválasztani milyen területen van szükségünk kedvezményre. Innentől kezdve egyetlen parancs a nyomtatónak, és máris kész a fantasztikus kedvezményeket biztosító papiros. Ennek felmutatásával, webáruházak esetén az akciós kód beírásával már részesülünk is az adott cég akciójában. Miskolcon nemcsak egyre több vásárló, de egyre több hirdető is kezdi felismerni az ilyen, tudatos és valós akciókkal járó előnyöket. A cégeknek nem kell kétes minőségű szórólapokkal az utcán hirdetni, eltűnhetnek az A/4-es papírra írt százalékok a kirakatokból, marad a kényelmes és hatékony felület. Ráadásul az onlinekupon.hu oldalán senki sem kényszeríti a vállalkozókat lehetetlen kedvezmények megadására, rengeteg lehetőség közül választhatnak.

Az oldal további előnye, hogy a vásárlók sincsenek megvezetve. A kedvezmények a valós árakhoz mérten születnek, nincsenek „felárazott" szolgáltatások és nincs kötelező regisztráció sem, bárki, bármikor megnyithatja, majd ingyen igénybe veheti az akciókat. Ha mégis regisztrálna a látogató, azzal csak jól járhat, hiszen különböző nyereményjátékokban vehet részt, ahogy a facebookon lájkolók is.

Az akciók változatosak, az élet minden területére kiterjednek. Kedvezményes szemüveg és kontaktlencse, fitnesz bérlet akciósan, ajándék termékek, ékszer, óra és mobil tartozék vásárlási kedvezmény továbbá különböző tavaszi akciók!Nyílászárók kevesebb mint féláron, pék áruk és magyar élelmiszerek kedvezménnyel, nagy összegű jogosítvány kupon – csak néhány kiragadott példa a sok-sok elérhetőből. Ráadásul nemcsak a nyomtatható kuponokkal spórolhatunk. Az onlinekupon csapat vállalta, hogy a legnagyobb országos gasztronómiai fesztiválokon kuponfüzeteket kapjanak az érdeklődők, így még több ember használhatja a kedvezményeket. A miskolciak legutóbb a Kocsonya Farsangon kaphattak füzeteket a csinos lányoktól.

A többieket pedig várja az onlinekupon.hu!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!