BOON - PR cikk

2013.12.15. 15:06

Megjelent a MISKOLCI KUPONfüzet!

Kupon, kedvezmény, akció! Szuper ajánlatok rengeteg termékre és szolgáltatásra, extra árengedménnyel! Ez a Miskolci Kuponfüzet!

Kupon, kedvezmény, akció! Szuper ajánlatok rengeteg termékre és szolgáltatásra, extra árengedménnyel! Ez a Miskolci Kuponfüzet!

A KUPON füzet más városokban (Esztergom, Győr, Sopron) már bizonyította létjogosultságát, és úgy gondoltuk, hogy Miskolcra is elhozzuk!

Miért jó ez a miskolciaknak?

Kiadványunkkal a vásárlók csökkenthetik kiadásaikat. A Kuponfüzet Miskolcon működő cégek kínálatát ajánlja, mellyel a vásárlók kedvezményesebben lephetik meg szeretteiket Karácsonyra és a későbbiekben is!

Hogyan működik a Kuponfüzet?

Saját tapasztalatainkból tudjuk, hogy ha szükségünk van valamire, akkor mindig megkeressük a kedvezményesebb, jobb ajánlatot, és azt részesítjük előnyben az óriási kínálatból.

A Miskolci KUPONfüzetben megjelenő cégek ajánlatait a vásárlók kedvezményesen vehetik igénybe, mindössze ki kell vágni a kupont a füzetből, és a termék/szolgáltatás megvásárlásánál átadni/bemutatni.

Hogy néz ki Kiadvány és hogyan terjesztik?

A kiadvány A/5-ös fekvő méretű, színes, és Miskolcon havi rendszerességgel, több tízezer példányban jelenik meg, elsősorban postaládás terjesztés útján! A kuponfüzet megjelenésekor a facebook közösségi oldalra is felkerülnek az ajánlatok, ahonnan a további kuponok nyomtathatóak.

Keresd a postaládádban illetve a facebook.com/miskolcikuponfuzet oldalon.

Élj a lehetőséggel, csökkentsd kiadásaidat, mellyel a vásárlásból pénzt takaríthatsz meg! Ne habozz Kuponozzzz…

Nem elégszel meg egyetlen kupon nyújtotta kedvezménnyel? Szeretnél értesülni a Miskolci Kuponfüzet legfrissebb ajánlatairól?



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!