BOON - PR cikk

2013.10.02. 14:26

Horse Evolution 2 - Lovas produkció Miskolcon

Richter Flórián és 50 fős társulata bemutatja új lovas show-ját: Horse Evolution Show 2. Az új show még több izgalmat, látványt és élményt tartogat a közönség számára, akik egyedülálló produkcióknak és látványelemeknek lehetnek tanúi.

Richter Flórián és 50 fős társulata bemutatja új lovas show-ját: Horse Evolution Show 2. Az új show még több izgalmat, látványt és élményt tartogat a közönség számára, akik egyedülálló produkcióknak és látványelemeknek lehetnek tanúi.A 2013-as új show-t a magyar táncélet kiemelkedő alakja, a számos díjjal kitüntetett, nemzetközi szinten ismert balettművész és koreográfus, Kun Attila koreografálta. A show speciális akrobaták, gyönyörű lovak, Monte-Carloi Cirkuszfesztivál Arany és Ezüst Bohóc díjjal kitüntetett artisták, lovasok és táncosok tudásának, előadásának forradalmian új ötvözete a legújabb technikákkal, technológiákkal eddig még soha nem látott módon.

Az új show dinamikájában és sokszínűségében felejthetetlen élmény és kitűnő szórakozás felnőtteknek, gyerekeknek és persze a lószerető közönségnek.Ízelítő a programból: Magyarországon először szárnyas pegazus lovak és a hollywoodi filmekből ismert trójai faló az arénában, szabadidomítás Segway-en állva (kétkerekű, önegyensúlyozó jármű), lélegzetelállító zsonglőr mutatvány a vágtázó lovon egyedülálló LED technikával, harcművészeti elemekkel kombinált magasiskola, klasszikus balett a lovak hátán, pro-jump bemutató akrobatikával, szaltókkal, mindez látványos tánc elemekkel és izgalmas, meghökkentő újdonságokkal, meglepetésekkel fűszerezve.

Flórián fia, Kevin is új produkcióval készül, ahol bemutathatja fiatal kora ellenére bámulatra méltó tudását és érzékét a lovak iránt. A gyerekek legnagyobb örömére a mesevilág összes híres szereplője felvonul a lovak hátán, de megcsodálhatják a show új Shetland mini albínó póniját is.

Az új műsor 2 x 50 perc izgalmat és lenyűgöző látványt ígér, rengeteg meglepetéssel, mely garantálja a színvonalas szórakozást és kikapcsolódást a család összes tagjának. Ezt a show-t látni kell, kicsiknek, nagyoknak...mindenkinek! A műsort rendezte: Richter Flórián.

Az új Show Miskolcon, a TTL és az Auchan mellett, október 3-tól 6-ig látható. Előadások: csütörtökön és pénteken 18.00 órától, szombaton 15.00 és 18.00 órától, vasárnap 15.00 órától. Jegyek október 1-től a helyszínen, a Show pénztárában kaphatók!

Információ: www.horseevolution.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!