BOON - PR cikk

2013.09.27. 09:16

Eladó lakások - az Otthon Centrum ajánlata

Borsodi ingatlanok az Otthon Centrum kínálatából.

Borsodi ingatlanok az Otthon Centrum kínálatából.

Családi ház, Harsány

21,9 millió Ft

Miskolctól 10 km-re panorámás, 12 éve épült, Bramac-tetős, tetőtér beépítéses, 156 m2-es családi ház 1714 m2-es telekkel eladó. A lakás nagyon jó állapotban van. A házban nagy panorámás nappali, + 3 szoba + 2 fél szoba van, amelyek laminált padlóval burkoltak. A ház gáz-központi fűtéssel, és egy a nappaliban elhelyezett kandallóval fűthető. Az ingatlan domborzata pince kialakítására alkalmas. Garázs, gondozott kert, ásott kúttal, gyümölcsfákkal. A tiszta levegő, a csendes környezet jellemző, a szomszédok barátságosak. Az ingatlan a falu központjában fekszik, minden elérhető közelségben van. A településen található profi horgásztó, felvirágzó idegenforgalommal, kalandpark és erdei iskola.

További információ: 70/454-1851 (hivatkozzon a Borsod Online-ra!)

 

Ikerház, Kazincbarcika

14,2 millió Ft

Kazincbarcika kertvárosában eladó egy 560 m2-es telken lévő, 99 m2-es, két és félszoba, nappali étkezős ikerház. Az ingatlant 2000-ben újították fel és alakították át. A felújítás során kicserélték a nyílászárókat, a víz, a villany vezetékeket és korszerűsítették a fűtését. Újra burkolták az összes helyiséget, ill. az utcafonti szobát és a nappali padlózatát felcsiszolták és újra fényezték. A ház 6 cm-es külső szigetelést kapott és a már meglévő melléképület is kapott egy kis csínosítást. A közelében található az óvoda, az iskola és a sportpálya. Aki szereti a csendet és a nyugalmat annak a figyelmébe ajánlom ezt az ingatlant.

További információ: 70/454-1853 (hivatkozzon a Borsod Online-ra!)

 

Nyaraló, Bükkaranyos

9 millió Ft

Miskolctól 10 km-re, a Bükk hegység dél-keleti részén eladó, egy 75 nm-es rönkházas nyaraló, 773nm-es ősfás, fenyves telken. Az ingatlan 2005-ben épült, beton sáv alappal, terméskő lábazattal rendelkezik. Erre a lábazatra került a ház, aminek a szerkezete, 35 cm átmérőjű, borovi fenyőből, a közte lévő réteget hőszigeteléssel látták el. Külső nyílászárói fa, hőszigetelt üveggel, rajta fa zsalugáterrel, míg a belső nyílászáró fa kazettás kivitelű. Az alsó színten kerámia, a felső színten hajópadló burkolat található. Fűtése a kertben található gáztartályban lévő gázból, kazánon keresztül, radiátorokon történik, illetve van egy vegyestüzelésű kályha is. A nyaraló közmű ellátottsága: víz, locsoláshoz fúrt kút, szennyvíz emésztő tartály, villany, gáz rendelkezésre áll. A nyaraló elhelyezkedése ideális, szép környezetben, 2db, egyenként 13 nm-es fedett teraszról pedig gyönyörű a kilátás. Az ingatlan környezete aktív, a nyaraló tulajdonosok gyakran járnak pihenni a nyaralójukba. A Bükk hegységben lévő túrista utakon, egy kiadós túrázás után nagyon kellemes ebben a rönkházban lepihenni. Miskolc autóval 15 perc. Mindenkinek ajánlom, ezt az ingatlant, mert téliesített a ház, és így bármikor lakható. A levegő pedig valóban tiszta.

További információ: 70/454-1863 (hivatkozzon a Borsod Online-ra!)

További ajánlatok az alábbi számokon kérhetőek, hivatkozzon a Borsod Online-ra!

70/454-1851, 70/454-1853, 70/454-1863

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!