BOON - PR cikk

2013.06.17. 12:32

Építkezzen Mályi Téglával

A Mályi Tégla Kft. 2000.07.01-én alakult, mely immár több mint 10 éves múltra tekint vissza. A cég magába foglalja a Mályi Téglagyárat, mely legnagyobb magyar tulajdonú téglagyárként több mint 60 éve áll az építkezők szolgálatában, valamint a Duna Hungária Zrt. alapító tagjaként működő Mályi Kereskedőház építőanyag-kereskedést.

A Mályi Tégla Kft. 2000.07.01-én alakult, mely immár több mint 10 éves múltra tekint vissza. A cég magába foglalja a Mályi Téglagyárat, mely legnagyobb magyar tulajdonú téglagyárként több mint 60 éve áll az építkezők szolgálatában, valamint a Duna Hungária Zrt. alapító tagjaként működő Mályi Kereskedőház építőanyag-kereskedést.A Mályi Téglagyárban gyártott saját fejlesztésű PORObrick téglarendszer termékei európai színvonalúak, szilárdságuk, hő-és hangszigetelő képességük, tűzállósági tulajdonságuk az elvégzett vizsgálatok szerint az elérhető legjobb minősítési kategóriába tartoznak. 

A cég 2003. december 1-én bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint mûködõ minõségirányítási rendszerét.

A Mályi Tégla Kft. 2005-ben megkezdte építőanyag-kereskedését, létrehozta a Mályi Tégla Kereskedőházat, mely az itt gyártott téglán kívül minden jelentősebb építőanyagot hivatalos márkakakereskedőként forgalmaz.

A cég 2008 nyarán alapító tagja a Duna Hungária Zrt. beszerzési társaságnak, melynek jelenleg már 26 tagja van, és az ország különböző területeiről a legismertebb építőanyag-kereskedő cégek alkotják.

2009 évben a Mályi Téglagyár átesett története legnagyobb rekonstrukcióján, melynek eredményeképpen új alagútkemence és annak logisztikai rendszere került kialakításra. Ennek eredményként az itt gyártott termlékeink emberi kéz érintése nélkül, kiváló és megbízható minőségben, jobb hőtechnikai jellemzőkkel, korszerűbb csomagolással kerülnek ki a piacra. A Porobrick termékcsalád választéka kibővült, a termékpalettán megjelent a 44-es, 25-ös, 20-as nútféderes falazótégla. NF RW 30 és NF RW 38 hőszigetelt falazótégla, melyet a magyar piacon a Mályi Tégla Kft gyártott először.

Elérhetőségeink:

  • 3434 Mályi, Fő út. 1.
  • Tel.: 46/529-100
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!