BOON - PR cikk

2012.11.07. 11:00

Komlóstetői Kerékpáros Sport Klub

Klubunk, egy olyan pályázatnak a megvalósítását vállalta fel, aminek a célja a hivatásforgalmú kerékpározás népszerűsítése.

Klubunk, egy olyan pályázatnak a megvalósítását vállalta fel, aminek a célja a hivatásforgalmú kerékpározás népszerűsítése.A városunkban lévő kerékpárutak biztonságossá teszik a kerékpárral való közlekedést. Minél többen felvállaljuk ezt a közlekedési formát , remélhetőleg a kerékpár utak is annál jobban behálózzák városunkat.

Célunk, hogy minél többen munkába, és iskolába is kerékpárral közlekedjenek, hiszen fontos a környezet védelme, a levegő tisztasága, az egészségünk állapota, és az egészséges életmódra nevelés. Ezek a célok jobbá teszik létünket.

A KEOP 6.2.0/A/11-2011-0078 projekt megvalósításával megteremtettük a feltételeket. A Factory Arénában kialakított kerékpártárolóval, a hozzá tartozó öltözővel, és a 10 darab kerékpárral, biztosítjuk a dolgozóink, versenyzőink és önkénteseink munkába járását. Kerékpáros Klub lévén ezt nagy örömmel bevállaljuk, és mindenkit buzdítunk próbálja ki ezt a közlekedési formát, és kerekezzen a Factory Arénába, ami városunknak olyan közösségi tere, ami több sportágnak ad otthont és megteremti az extrém sportolás feltételeit, mint a Görkori, gördeszka, BMX és a falmászás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!