BOON - PR cikk

2012.09.03. 09:54

Ne feledkezzünk meg a szigetelésről!

Közeledik a fűtési szezon, időben nézzük át ablakaink szigetelő képességét!

Közeledik a fűtési szezon, időben nézzük át ablakaink szigetelő képességét!

A régi fa nyílászárók esetenként még hőszigeteléssel sem rendelkező (pallótokos, gerébtokos, tessauer) ablakokat is lehetséges hőszigetelté alakítani, bontás nélkül. A Sofa típusú ablakok szigetelései az elmúlt 15-20 évben megkeményedtek és beállításuk, pászításuk is időszerűvé vált, szigetelésük cserére szorul!

Nézze át még ma ablakait! 3 fontos dolgot ellenőrizzen: - szigetelő anyagok állapotát, - zárak tökéletes működését, - üvegek hőátbocsájtását

  • A fűtési energia 20-30% a rossz elavult nyílászárókon szökik el, ne hagyja!
  • Ne vágjon neki a télnek rossz ablakkal, időben kérje szakember tanácsát!
  • Szakembereink úgy dolgoznak, hogy kiváló szigetelőképességet érnek el, de úgy, hogy nem romboljuk szét a lakást és mindez a legkisebb ráfordításába kerül megrendelőinknek. Cégünk a régi típusú és műemléki jellegű ablakok hő technikai és mechanikai felújítását, korszerűsítését is elvégzi kiváló színvonalon. Rengeteg referenciamunkánk van, Tökéletes hatékonysággal szigetelünk a régi típusú ablakoknál is. Kellő garanciát biztosítunk ügyfeleinknek az elvégzett munkák után. Cégünk azon munkálkodik, hogy Önök a legjobb áron, a legkevesebb bontással a legjobb minőséget kapják.

    Ablakspecialista Kft.

    Gácsi Zoltán 20/451-1346

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!