BOON nyereményjáték

2014.03.31. 14:58

Jegyjáték: Nyári Károly a Művészetek Házában

A koncert sztárvendégei Szulák Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők. Öt páros belépőnk van!

A koncert sztárvendégei Szulák Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők. Öt páros belépőnk van!2014. április 4.péntek 19.00

Miskolc, Művészetek Háza

NYÁRI KÁROLY

Love Story

Koncert show

Nyári Károly az ország legismertebb zongoristája 2014. április 4-én pénteken 19.00 órai kezdettel Love Story című koncertjével Miskolcon a Művészetek Házában köszönti az igényes zenét kedvelő közönséget.

A nagyszabású könnyűzenei koncerten a Miskolci Szimfonikus Zenekar közreműködésével hallhatjuka zongoravirtuózt, Báthori Lóránt karmester vezényletével.

Az esten felcsendülnek a magyar könnyűzene legendáinak Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Szécsi Pál legnagyobb slágerei és a legismertebb filmzenék szimfonikus zenekari hangszerelésben. Ezek a dalok ma ugyanolyan elsöprő erővel ragadnak magukkal, mint abban a legendás korszakban, amikor először megszólaltak. Természetesen az előadó saját slágerei is hallhatóak lesznek.

A koncert sztárvendégei Szulák Andrea, Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők.

Nyári Károly koncertjeit évről évre telt házak fémjelzik. A minden bizonnyal nagysikerű koncert középpontjában, mint eddig is a zongora és az ének kapja a főszerepet.

Meghívott sztárvendég:

Szulák Andrea

Nyári Aliz és Nyári Edit

Közreműködik:

Miskolci Szimfonikus Zenekar

Vezényel:

Báthori Lóránt

Jegyek 1000.- 2000.- 2500.- forintos áron kaphatók a Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában és a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. irodájában.

Játékunk nyertesei:

Sebők Istvánné - istvannesebok@...

Dr. Turkovics Eszter - turkovicseszter@...

Szűcs Sándor - djtuz@...

Kassai Béláné - kassai05@...

Áfra Zoltán - afrazol@...

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!